• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2020

13:21

RAZMIŠLJAO O PREDAJI PRVI PUT U KARIJERI! Federer: Da sam mislio da ne mogu da pobedim, ne bih ni igrao!

Tenis

RAZMIŠLJAO O PREDAJI PRVI PUT U KARIJERI! Federer: Da sam mislio da ne mogu da pobedim, ne bih ni igrao!

Podeli vest

I pored toga što se činilo da je povređen i da protiv Novaka Đokovića ne može da igra punom snagom, Rodžer Federer je posle meča polufinala Australijan opena rekao da se osećao dobro

- Mislio sam da će sve biti okej. To veče sam išao pod skener i sve je bilo okej, a narednih dana se nisam trošio, napravio sam dan pauze i nisam trenirao. Danas nisam imao nikakvih problema i to je bio pozitivan znak - rekao je Federer posle meča a prenosi "B92".

On je dodao da se dobro oseća tokom prvog seta.

Mislim da ne bih ni izašao na teren da nisam osećao da imam šansu da pobedim. Videli smo da sam uspeo da pružim otpor, nisam ni znao kako se on oseća. Novak je sjajan, sjajan igrač, svi to znamo. On vas tera na udarac više, dobro riternira, dobro se kreće. Mentalno je veoma jak.

BORBA ZA TITULU! Nole čeka rivala, ali POZNATO je kad igra finale!

Rodžer je pohvalio Đokovića.

- On ima širok arsenal kojim može da reši svaki problem. Možda su mu radili i živci. Siguran sam da se nije osećao lagodno na početku, ali je uspeo da pronađe način.

Još jednom se osvrnuo na povredu.

Kao što sam rekao, osećao sam da je postojao način da nešto uradim danas, kao i da mi se povreda neće pogoršati. Da se pogoršala, danas bih prvi put predao meč. Pričao sam sa svojim timom oko toga, dogovorili smo se koliko loše moram da se osećam (da bih predao). Ali, nikada nije došlo do toga, što je dobro. Ipak, morao sam da budem oprezan - zaključio je Federer.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija