• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.01.2020

15:45

ĐOKOVIĆ JE KAO MEDVED, RODŽER NIJE IMAO ŠANSE! Nole oduševio strane medije!

Tenis

ĐOKOVIĆ JE KAO MEDVED, RODŽER NIJE IMAO ŠANSE! Nole oduševio strane medije!

Podeli vest

Pobeda srpskog tenisera Novak Ðokovića protiv Rodžera Federera u polufinalu Australijan opena u tri seta izazvala je reakciju svetskih medija

Ðoković je uspeo da se plasirala u osmo finale gren slema u Melburnu, gde će se u nedelju boriti za osmi trofej, ukupno 17. u karijeri na najvećim turnirima.

- Nemački mediji u prvim reakcijama primećuju veliku nadmoć Ðokovića nad indisponiranim Bazelcem - piše Dojče vele i izdvaja neke od naslova iz vodećih medija u Nemačkoj.

- Jak kao medved, Ðoković ulazi finale Otvorenog prvenstva Australije - tvitovao je nemački Skaj sport odmah posle meča.

SVUDA SU BILI RAFA I RODŽER, NOLETA SU GURNULI U SENKU! Poznata novinarka ponosna što je prkosni Srbin zapušio usta svima u Melburnu!


Zidojce cajtung piše da je "Ðokovic je ušetao u finale i bez ikakvih problema savladao je Federera", dok informativni portal Der vesten objavio je veliki naslov: "Ðoković počistio Federera".

Foto: printscreen


- Ðoković ubeđivo pobedio u duelu superstarova - naslov je objavljen u Špigelu onlajn, dok sportski portal sport.de donosi naslov "Glatko u tri seta! Ðoković dominirao u duelu giganata!“

- Ðoković nije dao Federeru nikakvu šansu - naslov je u Frankfurter algemajne cajtungu koji primećuje da će „Đokovic u finalu čekati još jednog igrača koji govori nemački!“

Drugom teniseru sveta i sedmostrukom šampionu Australijan opena rival u nedeljnom finalu od 9.30 biće bolji iz duela u kom se sastaju Dominik Tim i Aleksander Zverev.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija