• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

08:25

TEŠKO JE DA ZAMISLIM DA NEKO POBEDI NOVAKA! Bivši teniser oduševljen Đokovićem!

Tenis

TEŠKO JE DA ZAMISLIM DA NEKO POBEDI NOVAKA! Bivši teniser oduševljen Đokovićem!

Podeli vest

Bivši teniser Jonas Bjorkman oduševljen je našim Novakom Đokovićem i načinom na koji Srbin igra

Pred finale Australijan opena Bjorkman ističe da Tim mora da napadne Novaka od starta

- Očekujem da Dominik počne meč jako, da pokuša da bude agresivan. Takav i mora da bude, jer neće biti lako probiti Novaka. Đoković u poslednje dve-tri nedelje igra izvanredno, iako je Dominik trenutno čovek koji možda može da ga pobedi svojom snagom, mislim da se to sada neće dogoditi - rekao je Bjorkman a prenosi "B92".

On je oduševljen Novakom.

- Novak je verovatno najkompletniji teniser na svetu, nema slabosti. Popravio je i servis, drugi servis mu je ne samo konstantan, nego i mnogo jači, što znači da time stavlja još veći pritisak na protivnike u njihovim servis gemovima. Teško mi je da zamislim da neko sada može da pobedi Novaka.

VELIKA TAJNA! Bojsi iz "Mućki" otkrio zašto voli Novaka, tvrdi da je Srbin pustio Mareja!

Sa druge strane veruje i da Tim može da napadne.

Dominik ima oružja za tako nešto, udara ekstremno jako, ali to je tanka granica, taj balans i može da dođe do neiznuđenih grešaka. Videli smo to protiv Zvereva, kada Tim igra dobro, onda je to neverovatno. Ali ako malo preforsira, desi se da promašuje tri-četiri gema, a to se ne sme protiv Novaka koji je vrlo konstantan u meču - zaključio je on.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31