• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

11:40

(VIDEO) NOLE GRMEO! Sudija našeg asa doveo do ludila: Svaka čast, postao si slavan sada!

Tenis

(VIDEO) NOLE GRMEO! Sudija našeg asa doveo do ludila: Svaka čast, postao si slavan sada!

Podeli vest

Novak Đoković vodio je veliku borbu sa Dominikom Timom u finalu Australijan opena, ali... Noleta je tokom meča nervirao i sudija Damijen Dumusao

Tokom drugog seta, koji je izgubio, Nole je dobio dve opomene zbog prekoračanje vremena dozvoljenog za servis. Na kraju je zbog toga ostao i bez prvog servisa.

Ova odluka sudije baš je naljutila Novaka. Seo je u stolicu, a pre toga je čak i potapšao sudiju po nozi.

 

 

- Svaka čast! Svaka čast! Postao si sada slavan. Svaka čast, posebno kod druge odluke - grmeo je vidno uznemireni Novak.

 

 

Jedno je sigurno, ovakve stvari se ne rade legendi tenisa...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 4 godine

Sudija je postupio po pravilima, a to sto se retko desava da sudija donese ovakvu odluku to je druga prica.

Bogoljub

pre 4 godine

Jes! Kako to da uvek isteruju pravila na SRB takmičarima, a ostalima gledaju kroz prste (i ruku i nogu) Nole nije na početku karijere, pa da ga usmerava... Kratko upozorenje bi bilo dovoljno Neka mu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija