• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2020

08:49

STVARNO VERUJE U ĐOKOVIĆA! Zimonjić: Novak će biti najbolji svih vremena!

Tenis

STVARNO VERUJE U ĐOKOVIĆA! Zimonjić: Novak će biti najbolji svih vremena!

Podeli vest

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić veruje da će najbolji srpski i svetski teniser, Novak Đoković, ubrzo postati najbolji teniser svih vremena

- Bio je sjajan meč sa Timom, puno preokreta, sam početak neverovatan, dominacija Novaka, kasnije komplikovana situacija krajem prvog i drugog seta, sudijska odluka koja nije bila na mestu, oduzme mu se prvi servis u najvažnijem momentu i to uzrokuje brejk. Posle toga neočekivan pad u Novakovoj igri, šta se dešavalo to niko ne zna - rekao je Zimonjić za RTS.

Ono što je on rekao, naveo je Zimonjić, da je možda došlo do dehidratacije, ali neverovatno je kako se vratio u meč.

- Tim je igrao fenomenalno, videlo se da je Novak u padu fizičkom, izgubio ritam servisa, što je on znao da koristi, ali ta brejk lopta na 2:1, kad je Novak odigrao servis volej, dobio sjajan poen i spasao mec - kazao je selektor srpskih tenisera.

POKAZAO IM JE! Publika nije bila uz Novaka u finalu, Srbin im BRUTALNO odgovorio!


Zimonjić je rekao da je mentalna snaga bila presudna za preokret u finalu Australijan opena.

- Mentalna snaga, sve to što je prolazio tokom karijere i način na koji je dolazio, da se izbori za sve, neverovatna mentalna moć, njegova želja da stalno napreduje, da se poboljšava van terena, na njemu, on je stvarno fenomen, naš najbolji sportista svih vremena i drago mi je da postiže ove rezultate i što ide ka cilju da postane najbolji teniser svih vremena.

Foto: Starsportphoto©



Zimonjić je rekao da bi osvajanjem olimpijskog zlata u Tokiju, Novak osvojio sve što se dalo osvojiti.

- Nijedno finale u Australiji nije izgubio, savršen skor i u polufinalu, rekord koji će teško biti oboren. Jedino što Novaku ostaje je olimpijsko zlato i time će postati prvi teniser koji je osvojio sve što se može osvojiti u našem sportu - ukazao je on.

Selektor je rekao da će najbolji srpski teniser do kraja karijere oboriti sve moguće rekorde.

- Njegovi rezultati ukazuju da će biti najbolji na svetu. Oborio je mnoge rekorde koje Nadal i Federer nisu. Tu su svi mastersi, završni masters, trka sa Federerom po broju nedelja na prvom mestu ATP liste i mislim da ce do kraja karijere oboriti sve moguce rekorde - zaključio je Zimonjić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija