• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2020

10:55

BEZOBRAZNI AMERI! Hvalili Novaka, a iza svega se krije prozivka: Uvek je želeo da bude voljen kao Rodžer i Rafa!

Tenis

BEZOBRAZNI AMERI! Hvalili Novaka, a iza svega se krije prozivka: Uvek je želeo da bude voljen kao Rodžer i Rafa!

Podeli vest

Američki CNN je u tekstu o pobedi najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića na Australijan openu ocenio da je Ðoković, iako uznemiren i bolestan, uspeo da osvoji turnir osmi put i tako kolege iz "velike trojke" dobije na jedan način

- Jureći za Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom veći deo karijere, Ðoković je postao prvi čovek u Open eri koji je osvajao grend slemove u tri različite dekade tako što je pobedio snažnog udarača Dominika Tima sa 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4 u nezaboravnom finalu koje je trajalo tri sata i 59 minuta - piše CNN.

Kako se navodi, Ðoković dodaje da nikada nije izgubio finale u Melburnu i sada ima 17 trofeja sa najvećih turnira, što ga je približilo Federeru i Nadalu.

- U ovoj fazi karijere, grend slemove najviše cenim. Oni su moj prioritet. Pre nego što sezona počne pokušavam da postavim formu za ove događaje, kako bih bio najbolji - rekao je Ðoković.

CNN dodaje i da bi ovo finale moglo da se pamti i po sukobu Ðokovića sa sudijom u drugom setu, kada ga je glavni arbitar opomenuo da pravi duge pauze pred serviranje, a zatim mu oduzeo prvi servis.

OVO ĆE SVAKOM SRBINU POPRAVITI RASPOLOŽENJE! Pogled na ATP listu je ponovo lep: Nole se vratio gde mu je mesto!


Ðoković je nakon toga potapšao sudiju po nozi dok je išao ka stolici i nakon što je seo rekao mu da je sada postao poznat.

Ipak, sudija ga nije kaznio zbog kontakta, čime je sprečio eskalaciju situacije.

Američki medij navodi i da Ðoković nije izgubio utakmicu od početka godine i podseća da je Srbija osvojila prvo izdanje ATP kupa, a Ðoković dobio tada možda i najglasniju podršku otkako se bavi tenisom.

- Uvek je i želeo da bude voljen, Federer i Nadal mu u tome beže, a želja mu se ispunila - piše CNN.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 4 godine

konjino sa CNN-a. Novaka voli deset miliona SRBA ma gde bili. Malo li je.

misa

pre 4 godine

U pravu si Gorane, i svaki bi od tih deset miliona dzabe dao bubreg za njega,ako bi nedaj boze zatrebalo, a svi ostali, t.j. Rafa i Rodzer bi morali da plate. Pa sada vidite ko je voljen iskreno a ko ne, sljamu zapadni i bolesni.

englezii

pre 4 godine

Ma za sta ljudsko mogu Ameri da budu meritorni ! To je vestacka nazovi-nacija za koju znamo na koji su nacin nastali ! To sto go oni kazu je suc-muc pa prospi ! Debili neopevani !

laki

pre 4 godine

Boleti netreba vasa ljubav. On je najbolji na svetu i to treba ds poštujete. On posle pobeda na mečevima nesalje vama srce vec srpskim navijačima a i onima kojima nije mržnja u srcu. Da je prihvatio vas pasos, dizali biste ga u nebo . Ovako morate da se pokrijete ušima da sakrijete vašu zlobu i komplekse.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija