• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2020

12:12

SUROVA PORUKA! Novakova najveća GREŠKA je to što je Srbin!

Tenis

SUROVA PORUKA! Novakova najveća GREŠKA je to što je Srbin!

Podeli vest

Enki Bila, jedan od crtača za francuski časopis "Lekip" i dete sa Dorćola pričao je o karijeri svetskog teniskog broja jedan Novaka Đokovića, rekavši neke surove stvari o našem asu

Bilal je istakao da Novaku nije lako da se nosi sa činjenicom da je Srbin, pošto mu je to u mnogo navrata bila prepreka na putu sportske karijere i prihvatanja od ostatka sveta.

(VIDEO) NOLETOVO SLAVLJE IZA KULISA! Prilika da zavirite u svlačionicu šampiona: Ivanišević napravio haos sa šampanjcem!

Foto: printscreen

 

- Znate šta, ja baš volim tu njegovu nevoljenu stranu, taj karakter! Njegova najveća greška je što je Srbin, da je Hrvat više bi ga cenili.To je sve rezultat balkanskih ratova iz devedesetih. Zapadni svet je odmah podelio strane na "dobre" i "loše", iako je situacija mnogo komplikovanija. Nemojte misliti da ovde branim tadašnje srpske zvaničnike! To su monstrumi i idioti, ali bilo ih je i na drugim stranama. Pa čak i nacista- reko je Bilal.

Nastavio je u istom ritmu.

 

 

- Zapad ima negativnu viziju Srba. Oni su "loši momci", oni kojima ne verujemo. To naravno prlja sliku cele Srbije i nastavlja se već unedogled... Treba znati da Srbi računaju na njega ne bi li im dao bolji imidž od onog kojima ih predstavljaju.

Otkrio je ključnu razliku između Novaka i Rodžera odnosno Rafe.

- Njegova dva najveća rivala, Nadal i Federer su iznad priče o nacijama, ne pripadaju, po mišljenu većine navijača niti jednoj državi nego celom svetu. Za razliku od Đokovića koji je "samo" Srbin. Ali on je atipičan momak, evo ga opet na prvom mestu i juri Federerove rekorde! Ali usput i vuče taj imidž, to što je Srbin. Kao senka ga prati, što mene izuzetno frustrira. Sramota!  Mada je on našao svoj mir i svoja način da se izbori sa tim - zaključio je Bilal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 4 godine

pa to je normalno da zapad ima lose misljenje o srbima jer su srbi u drugom svetskom ratu bili protiv nacista a nemacka je sad vodeca u evropi a i francuzi su u drugom svetskom ratu bili podeljeni i to vam je istina nemci talijani i.t.d. vode i dan danas kampanju osvete protiv srba

radovan

pre 4 godine

Nema francuz pojma,da je biti Srbin prednost u ovoj nacistickoj evropi..To nas odvaja od poltrona koji se trpaju nemackoj.

qonzul

pre 4 godine

Naprotiv to je prednost u odnosu na laznog francuza u svakom pogledu. Bolje je biti ono sto i jesi nego budala i lazna velicina.

Vla

pre 4 godine

Ko je ovaj bolesnik, biti srbin je ponos, ti sto u ovom trenutka potomci nacista jos uvek vladaju medijima jeste druga stvar, nece dugo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija