• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

10:06

AUUUUU, ŠTA SE DEŠAVA S NOVAKOVIM OKOM? Navijači ZANEMELI, zabrinuti su za prvog tenisera sveta!

Tenis

AUUUUU, ŠTA SE DEŠAVA S NOVAKOVIM OKOM? Navijači ZANEMELI, zabrinuti su za prvog tenisera sveta!

Podeli vest

Novak Đoković se nije ni oznojio, a došao je do polufinala ATP turnira u Dubaiju


Padali su redom Malek Džaziri, Filip Kolšrajber, potom Karen Hačanov, dok će u petak od 16 časova očekuje duel sa Gaelom Monfisom od koga nikada nije izgubio.

Međutim, jedna stva je posebno zabrinula navijače. Na društvenim mrežama je osvanula zabrinjavajuća fotografija. 

Vidi se na Srbin ima problem sa levim okom, koje je bilo poluzatvoreno, verovatno se radi o manjoj infekciji i problemima sa kontaktnim sočivima, sa kojima se već suočavao.

ĐOKOVIĆ GA JE UNIŠTIO! Jadni Monfis zna šta ga čeka protiv Srbina! Izgubio je SVAKU NADU!

KO PREŽIVI.... Evo do kada Novak NE STRAHUJE ZA PRVO METO, a onda kreće ŽESTOKA BITKA SA NADALOM!

 

 

 

Novak tokom mečeva nije pokazivao da ima problem, a najverovatnije se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi. Novak je bez problema odigrao ceo turnir, a s obzirom na to da se radi o oku i vidu, ne bi Nole rizikovao ozbiljniji problem. Očigledno problem koji ima ne utiče na njegovu igru.

Nedavno je u Melburnu Đoković tražio pauzu protiv Miloša Raonića baš zbog sočiva, zbog čega se Kanađanin naljutio i protestovao. Jasno je da se sa ovakvim problemom povremeno suočava Đoković, nadajmo se da će toga biti ređe u narednim pohodima na nove trofeje.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija