• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.02.2020

21:31

NOLETU OD ARAPA: NOVAC, TROFEJ I.... PAPIR! Đoković dobio poseban poklon nakon titule u Dubaiju!

Tenis

NOLETU OD ARAPA: NOVAC, TROFEJ I.... PAPIR! Đoković dobio poseban poklon nakon titule u Dubaiju!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković osvojio je petu titulu u Dubaiju nakon pobede nad Stefanosom Cicipasom u finalu, a pored trofeja Noletu je pripalo još nekoliko "poklona"

Nole je trijumfom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima osigurao sebi prvo mesto, bar na neko vreme. Pored toga Đoković je uzeo novac za osvojen trofej, ali ono što je mnogima promaklo jeste nešto drugo, tačnije treće...

(VIDEO) BRAVO, MAJSTORE! OVO JE NOLETOVA GODINA! Đoković savladao Grka za titulu u Dubaiju!

Naš as dobio je zlatnu vizu od Ujedinjenih Arapskih Emirata sa kojom retko ko može da se pohvali. Pored njega takva čast do sada je pripala samo Kristijanu Ronaldu, ako se računaju sportisti, naravno.

 

 

Razlika između obične i zlatne vize u Ujedinjenim Arapskim Emiratima jeste da će Đoković imati moguće prebivalište u toj zemlji u narednih deset godina, dok bi običnom imao dvogodišnji boravak. To znači da će Srbin u Emirate u narednoj dekadi moći da uđe bilo kada bez bilo kakvih potvrda.

Foto: Reuters

Informaciju o zlatnoj vizi Novak je dobio nekoliko momenata pre nego što je podigao pehar, dok je obaveštenje koje je obradovalo navijače bilo da će Đoković i 2021. igrati ovaj turnir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija