• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2020

14:47

NOLE IMA PAKLEN PLAN, RIVALE ČEKA KOŠMAR! Svet nikada neće otkriti KAKO ON TO RADI!

Tenis

NOLE IMA PAKLEN PLAN, RIVALE ČEKA KOŠMAR! Svet nikada neće otkriti KAKO ON TO RADI!

Podeli vest

Novak Đoković je posle pobede na ATP kupu i Australijan openu trijumfovao u Dubaiju, što je njegov 79. trofej u karijeri

Prvi reket sveta kaže da ove godine ima jedan od najboljih početaka sezone u karijeri, budući da je osvojio sva tri takmičenja na kojima se pojavio. Nanizao je 18 pobeda.

KO PREŽIVI.... Evo do kada Novak NE STRAHUJE ZA PRVO METO, a onda kreće ŽESTOKA BITKA SA NADALOM!

GRK POBRKAO LONČIĆE! Neverovatno je šta Cicipas govori pošto je POČIŠĆEN sa terena od strane Noleta!

 

- Mislim da je ovo jedan od najboljih početaka sezone u mojoj karijeri. Do sada sam trijumfovao na mnogo uzastopnih mečeva i pokušaću da nastavim u istom ritmu. Prerano je da govorim o tome koliko bi to moglo da potraje, ali jedan od mojih ciljeva je da ostanem neporažen do kraja sezone. Šalim se. U stvari, ne šalim se, pokušaću to - poslao je Novak poruku najvećim rivalima.

Potom je još jednom izjavom ostao bez teksta teniski svet. Pitali su Đokovića šta je tajna njegovog dugovečnog uspeha. Novak je pokazao na dubl šampione Dubaija koji su se publici obratili pre njega i porucio kako je saglasan sa izjavom da "nema pojma".

(FOTO) A SADA SVI KOD MAME! Jelena Đoković podelila dirljivu fotografiju nakon Noletovog trofeja u Dubaiju!

LJUDI, BEŽITE OD ĐOKOVIĆA! Amerikanac koji je pljuvao Srbina otkrio kako je uspeo OVO DA URADI!

 

- Saglasan sam sa recima Pirsa i Venusa, stvarno ne znam. Ali se nadam da ću ovo uspeti ponovo, momci to što šte rekli bilo je prilično mudro. Znam šta su sitnice koje mi pomažu da odigram bolje, ali ih neću otkriti - rekao je Srbin uz smeh.

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija