• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2020

11:02

ĐOKOVIĆ JE BOGATIJI ZA... Au, neverovatno! Evo koliko je ZARADIO za SAMO DVA MESECA!

Tenis

ĐOKOVIĆ JE BOGATIJI ZA... Au, neverovatno! Evo koliko je ZARADIO za SAMO DVA MESECA!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković dominira na teniskim terenima, ali naš as je bez premca i u jednom drugom segemntu ove sezone

Đoković nema konkurenciju ni kada je u pitanju osvojeni novac na turnirima ove godine.

Srbin je ubedljivo prvi kada je reč o tom parametru. Novak je do sada za samo dva meseca zaradio 4,41 miliona dolara, što je više od naredne trojice igrača koji ga prate, kada se njihov osvojeni novac sabere zajedno. Vrlo je moguće da ako tako nastavi obori sopstveni rekord po zarađenom novcu u toku jedne godine. Pre pet godina, tačnije 2015. je zaradio 21.646.145 zelenih novčanica.

ZAŠTO SU NAVIJAČI PROTIV NOVAKA? Evo šta kaže stric prvog tenisera sveta!

KALKULACIJE PRED INDIJAN VELS! Nema opuštanja za Noleta: Nadal ozbiljno vreba, Srbin drži sve u svojim rukama!

 

Daleko iza Novaka Đokovića su Doninik Tim sa 1,74 miliona zelenih novčanica, dok su Rafael Nadal i Gael Monfils na trećoj, odnosno četvrtoj poziciju sa 1,32 i 1,14 miliona dolara.

Listu top 10 tenisera koji su najviše zaradili ove godine čine: Aleksandar Zverev sa 975 hiljada dolara, Roberto Bautista Agutje zaradio 900.000, Stefanos Cicipas 803.000, Rodžer Federer 714.000, deveti je Danil Medvedev sa 714.000 dolara, a deseti Andrej Rubljov 661.000.

IMA LI I SADA DILEME? Novi dokaz da je Novak bolji do Rodžera i Rafe!

(VIDEO) ĐOKOVIĆ JE ČUDO PRIRODE! Noletova špaga, rastegljivost do ludila i MOĆI ostalih tenisera!

 

Što se ukupne zarade od turnira u karijeri tiče, Novak Đoković je apsolutni rekorder sa 143.631.560 miliona dolara. Ako nastavi da beleži fantastične rezultate brzo će "probiti" barijeru od vrtoglavih 200 miliona dolara.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djoka Vatreni

pre 4 godine

Hoce li dati koji dinar da nema vise siromastvo u bednoj Srbiji?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija