• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

08:14

NAPALI SU ĐOKOVIĆA, A ONA IM JE ZAČEPILA USTA ZA SVA VREMENA! Ljudi, Novak ima DVOJE MALE DECE!

Tenis

NAPALI SU ĐOKOVIĆA, A ONA IM JE ZAČEPILA USTA ZA SVA VREMENA! Ljudi, Novak ima DVOJE MALE DECE!

Podeli vest

Novak Đoković je na udaru nekih tenisera zbog napuštanja Sjedinjenih Američkih Država pre nedavnog otkazivanja svih teniskih turnira

ATP i ITF otkazali su sve teniske događaje do 27. aprila. Zvanična odluka je doneta u četvrtak, a na društvenim mrežama osvanula je fotografija da je srpski teniser u sredu napustio Majami.

Mada, do tada nije bilo zvanično poznato da li će se igrati  tenis na Floridi, ali je bilo jasno da će turnir biti otkazaa, što je objavio na Tviteru i otac Fabija Fonjinija.

Novak je predsednik Saveta igrača ATP, mnogi su pomislili da je Srbin  saznao da tenisa neće biti pre ostalih igrača. 

Japanski teniser Taro Daniel bez pardona na udario na prvog tenisera svet, kao i Amerikanac Noa Rubin.

DA LI ĆE NOVAK BITI NA UDARU, IGRAČI SU ŽELELI DA SE IGRA? ATP odlučio, bez tenisa do 27. aprila!

KOLAPS ZBOG KORONAVIRUSA! Nema TENISA MESEC I PO DANA, čeka se sastanak Đokovića i igrača!

 

- Đoković je otišao iz SAD pre nego što se znalo da će svi turniri posle Indijan Velsa (prvi turnir koji je otkazan, bez povezanosti sa ostalima prim. aut) biti otkazani ili odloženi. Gde su meni takve informacije - kazao je Daniel.

Foto: Instagram/printscreen

 

- Biti dezinformisan je normalna stvar u ovom svetu. Hajde da nastavimo da samo određenim ljudima govorimo šta se dešava, dok će ostali morati da nagađaju - dodao je Rubin.

NOLE? IMA TU SRPSKU STRAST... Australijanac se poklonio Đokoviću, a onda IZNERVIRAO NJEGOVE NAVIJAČE!

ZEMLJOTRES U NAJAVI! Šta će BITI SA BODOVIMA, da li će Novak oboriti REKORD Pita Samprasa?

Ali, lekciju im je održala legendarna Lindzi Devenport. 

- Ljudi moraju da shvate da igrači mogu da donesu odluke iz licnih razloga. Možda je osetio potrebu da bude uz porodicu, možda ga ne zanima da čeka turnir koji se možda ni neće održati. Ne znamo kada je odlučeno to što je odlučeno, ali igrači sami donose odluke o tome šta će raditi. On ima dvoje male dece kod kuće i sigurna sam da mu je to bilo prvo na umu - poručila je Devenport.

Oglasio se i američki teniski stručnjak Pol Anakon.

- Poprilično sam siguran da će on, kao predsednik Saveta igrača, biti medu prvima koji će saznati da je ovakva odluka doneta i da se ovakve stvari načešće razlikuju od vremena kada se javno objave -  naveo je Anakon.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZ

pre 4 godine

Napred Nole .. zapadni smradovi udaraju na porodicu kao i uvek .. S VEROM U BOGA I PORODICU !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija