• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

09:08

KADA NOVAK GOVORI O KORONI SVI ĆUTE! Đoković administrator "WhatsApp" grupe TOP 100 TENISERA!

Tenis

KADA NOVAK GOVORI O KORONI SVI ĆUTE! Đoković administrator "WhatsApp" grupe TOP 100 TENISERA!

Podeli vest

Argentinski teniser Dijego Švarcman nezadovoljan je načinom na koji je ATP obavestio igrače da je masters turnir u Indijan Velsu otkazan zbog koronavirusa, a prokomentarisao je i razgovor tenisera u "WhatsApp" grupu koju imaju

Noa Rubin i Taro Daniel, američki i japanski teniser, nezadovoljni su što je Srbin napustio Ameriku pre nego što su organizatoru mastersa u Majamiju zvanično potvrdili da takmičenja neće biti. 

Novak je dan pre nego što je zvanično potvrđeno da se teniska sezona suspenduje do 27. aprila napustio SAD. Dok su neki negodovali, Tejlor Fric je objasnio da je Srbin i pre odluke odlučio da napusti Ameriku. I Švarcman kaže da je u "WhatsApp" grupi u koji su top 100 igrači.

- Imamo grupu u kojoj je najboljih 100 igrača. Pričali smo o svemu, o suspenziji takmičenja, koronavirusu...Novak Đoković šalje najviše poruka u grupi, on je administrator. Sada kada se najviše priča o koronavirusu, većina njih šalje 'mimove' i često se njima smejemo - priznao je Švarcman.

JEDVA DOČEKALI DA UDARE PO SRBINU! Amerikanac otkrio tajnu "WhatsApp" grupe i zašto je Novak RANIJE NAPUSTIO AMERIKU!

NAPALI SU ĐOKOVIĆA, A ONA IM JE ZAČEPILA USTA ZA SVA VREMENA! Ljudi, Novak ima DVOJE MALE DECE!


 
ATP je potom doneo odluku da se otkazuje ceo Tur na šest nedelja, do 27. aprila.

- Nije mi se dopalo. Sleteo sam u Los Anđeles u nedelju i saznao sam tako što mi je Fakundo Lugonjes (trener Kamerona Norija) poslao poruku, on i Federiko Korija. Mislio sam da se šale sa mnom. Onda sam video mejl koji je bio jedino na engleskom, ne na nekoliko jezika, uz naslov koji je bio vrlo miran, nešto tipa 'ATP obaveštenje'. Najčešće takvi mejlovi nemaju tako važne informacije -  kaže Švarcman i dodaje:

- Na taj način nam je saopšteno da je tako važan događaj otkazan. To je ono što me je naljutilo, a odluka sama po sebi je prava. Mislim da su uradili dobru stvar. Mnogo je sportista zaraženo virusom, oni bi ga širili dalje.

PROPAST! ŠTA ĆE REĆI NOVAK I RAFA NA OVO? Oglasili se i čelnici ROLAN GAROSA!

FRANCUZ KUKA - NEMA TURNIRA, NEMA PARA! Ne znam da li sam teniser, nezaposlen ili na porodiljskom!

 

Ono što je jedno od osnovnih pitanja u svetu tenisa jeste šta raditi s bodovima?

- Baš kao što su turniri otkazani, tako bi i ATP lista trebalo da bude zamrznuta do daljeg. Ili to ili da se pravi neki prosek, istina je da ni ja ne znam šta bih radio, teška je to odluka.

Švarcman, trenutno 13. teniser sveta, svestan je da je važno ne izgubiti ritam tokom pauze.

- Gledam sa svojim timom šta je najbitnije da radimo narednih sedmica. Ovo će biti kraća godina nego uobičajeno i moramo da se adaptiramo.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija