• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2020

09:24

NASTAO KOLAPS ZBOG FRANCUZA! Da li će Novak morati da bira između Njujorka i Pariza? Australijanac PODIGAO GLAS!

Tenis

NASTAO KOLAPS ZBOG FRANCUZA! Da li će Novak morati da bira između Njujorka i Pariza? Australijanac PODIGAO GLAS!

Podeli vest

Organizatori Rolan Garosa pomerili su drugi grend slem u sezoni za septembar zbog pandemije koronavirusa

Novi termin drugog grend slema biće od 20. septembra do 4. oktobra.  Pošto niko ne može da predvidi kakva će situacija biti do 18. maja, za kada je bio predviđen početak takmičenja u Parizu, organizatori su se odlučili za ovakvu odluku.

Međutim, naišli su na osudu tenisera, a Tod Vudbridž kaže da bi Francuzi morali da prispitaju svoju odluku.

NOVAK NAJVIŠE NA UDARU! Korona zaustavila Srbina, ali KADA TENIS KRENE...ČUVAJ SE SVETE!

NOVAKOVI NAVIJAČI SU OVO ČEKALI! Evo kako izgleda ATP lista i KOLIKO BODOVA ima Đoković!

 

- Očigledno je da su to uradili bez konsultacija. Neverovatno je da ni sa kim nisu razgovarali, s obzirom na situaciju u kojoj smo - rekao je Vudbridž, a potom dodao:

- Šta da radi Rafael Nadal? Da li će igrati Ju Es open ili će se štedeti za Rolan Garos. Teško možete da pobedite na jednom i drugom. Ju Es open je brutalan s obzirom na vrućinu i oporavak, dok je i šljaka izuzetno fizički zahtevna. Igrači bi mogli da biraju da li da igraju jedan ili drugi grend slem. Očekujem da će Rodžer Federer igrati u Njujorku, a Španac u Parizu.

DA LI ĆE NOVAK BITI NA UDARU, IGRAČI SU ŽELELI DA SE IGRA? ATP odlučio, bez tenisa do 27. aprila!

PROPAST! ŠTA ĆE REĆI NOVAK I RAFA NA OVO? Oglasili se i čelnici ROLAN GAROSA!

 

Potom je Australijanac  pomenuo Novaka Đokovića.

- Može li Novak da pobedi na jednom i drugom turniru? Rolan Garos i Vimbldon godinama su bili razdvojeni dve nedelje. Imali su igrači slobodnu nedelju i nedelju dana za pripreme. To ovde nije slučaj. Recimo, ako igrate parove i uđete u završnicu Ju Es opena, ne možetre da stignete na kvalifikaciju u Parizu. Mnogo je pitanja.  Mislim da bi Francuzi trebalo o svemu da razgovaraju sa ostatkom teniske zajednice - poručio je Australijanac.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija