• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2020

13:34

NOLETOVA MOLITVA SA OSTROGA ZA SVE LJUDE! Đoković se oglasio iz karantina: Otkrio šta radi, pružio je podršku doktorima i poslao JAKU PORUKU SRBIJI!

Tenis

NOLETOVA MOLITVA SA OSTROGA ZA SVE LJUDE! Đoković se oglasio iz karantina: Otkrio šta radi, pružio je podršku doktorima i poslao JAKU PORUKU SRBIJI!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poslao je poruku podrške celom svetu u jeku borbe sa koronvirusom

- Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin - napisao je Novak.

 

 

On je potom dodao da se trenutno moli za sve ljude, kako bi se svet što pre izborio sa pandemijom korona virusa.

- Molim se za sve ljude, pogotovo za one kojima je podrška i molitva sada najviše potrebna. Da ozdrave i da svi zajedničkim snagama prebrodimo ovaj virus. Molim vas da ostanete u karantinu - napisao je Novak, koji je potom dodao da njemu boravak u izolaciji prija, budući da vreme provodi sa svojom porodicom - napisao je Đoković.

Nastavio je u istom ritmu.

- Iskreno smatram da je karantin sada mnogim ljudima dobrodošao. Barem meni jeste. Dozvoljava mi da provodim kvalitetno vreme sa svojom porodicom. Da se smejem, volim, ljubim, grlim do besvesti sa njima. Da shvatim koliko te naizgled jednostavne stvari čine život ispunjenijim i kompletnijim. Stalna kretnja (posebno za nas tenisere) je karakteristična i često nas ne drži mesto. Ostankom kod kuće ne samo što ćemo pomoći da se virsu ne raširi i dodatno sve optereti, već ćemo imati mogućnost da se posvetimo sebi i svim onim potisnutim emocijama, podsvesnim programima za koje se nikada 'nema vremena - kaže Đoković i dodaje:

- Za tako ključan unutrašnji radi u našim životima mora da postoji vreme i sada nam je nametnuta ova situacija kao podsetnik da se bavimo sobom. Da pronađemo mir, vežbamo svoj um da mislimo srećne i pozitivne misli što češće, da se molimo i tihujemo, da pišemo, čitamo, pevamo, plešemo, sviramo, igramo se... Sve to u svrsi podizanja lične vibracije, a samim tim i vibracije čitave planete i svih ljudi, životinja, našeg ekosistema. Ovo je šansa pomognemo našoj majci prirodi da se brže oporavi. Svi smo povezani sa jednim izvorom koji nam daje ljubav i snagu da ovakve trenutke vidimo kao priliku za rast.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??❤️ #stayhome

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Mar 22, 2020 at 5:13am PDT

 

Nole je podelio i fotografiju na kojoj je pružio podršku doktorima i pozvao ljude da ostanu kod kuće.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 4 godine

A mogao je da uradi jos bolje, da kupi 20 respiratora i 500.000 maski i donira Srbiji. Bilo bi to znacajnije od deljenja poruke koju je i sam dobio. Zalosno je kako se nasi milioneri ponasaju i koliko su skrti. Treba pomoci u jeku borbe a ne post festum marketinga radi.

Marko

pre 4 godine

Covece drzi se reketa I prestani da pametujes.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17