• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2020

17:51

NIIKAD BRUTALNIJE OPTUŽBE U SVETU TENISA! Čelnici Rolan Garosa koriste koronu da UNIŠTE Federera!

Tenis

NIIKAD BRUTALNIJE OPTUŽBE U SVETU TENISA! Čelnici Rolan Garosa koriste koronu da UNIŠTE Federera!

Podeli vest

Svet tenisa je opasno uzdrman... Svakog dana igrači, kao i bivši teniseri upiru prstom jedni u druge. Nekadašnji australijski teniser Sem Grot udario je jako na čelnike Rolan Garosa

On smatra da je odluka (turnir pomeren za septembar, zbog koronavirusa) donešena da bi se naškodilo Lejver Kupu koji organizuje Rodžer Federer. Ovo nadmetanja na programu je u septembru u Bostonu.

- Oni u startu žele da ubiju Lejver Kup kako ne bi zaživeo kao Rajder Kup u golfu. Dovode igrače u situaciju da će morati masovno da otkazuju učešće na Lejver Kupu kako bi igrali u Parizu - rekao je Grot.

Nastavio je u istom ritmu.

Ne bi me iznenadilo da ceo slučaj vidimo na sudu s obzirom na to da je u celu priču uključen veliki broj sponzora i novca.

Grot se povukao se iz aktivnog igranja u januaru 2018. godine i sada radi kao teniski konsultant. On je 2016. godine prijavio da mu preti mafija i da mu je život ugrožen.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija