• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2020

12:42

ŠTA BI BILO SA NOVAKOM DA VAJDA NIJE VODIO ĆERKU U PARIZ? Noletov trener otkrio kako je upoznao Đokovića: Prvo nije hteo ni da se vidi sa njim!

Tenis

ŠTA BI BILO SA NOVAKOM DA VAJDA NIJE VODIO ĆERKU U PARIZ? Noletov trener otkrio kako je upoznao Đokovića: Prvo nije hteo ni da se vidi sa njim!

Podeli vest

Velike zasluge za uspehe Novaka Đokovića pripadaju i njegovom treneru Marijanu Vajdi. Slovak je otkrio kako je došlo do saradnje sa našim asom

- Uoči Rolan Garosa 2006. godine me je jedna agencija pitala da li sam zainteresovan da se sretnem sa Novakom u Parizu. Nisam znao mnogo o njemu, bio je 63. teniser sveta. Nisam želeo da idem i da dogovaram posao, previše sam putovao, ali sam doneo spontanu odluku da odem i da pokažem grad svojoj najmlađoj ćerki Nataliji. Imala je 11 godina u tom trenutku. Otišao sam da sretnem i Novaka. Ušao je u četvrtfinale Rolan Garosa, a već na turniru u Hertogenbošu sam bio njegov trener - izjavio je Vajda.

Posle nekoliko godina velikih uspeha, Marijan i Novak su morali da se rastanu 2017. godine... Na sreću, na samo godinu dana.

- Toliko dugo radim sa Novakom da ovo više nije stvar treninga, već poverenja i energije. Novak oseća veliku podršku od mene. Važna uloga trenera je da mentalno bude uključen u meč, da igrač vidi koliko je trener prisutan i koliko ga zanima ishod. Ja neću samo da radim treninge i da sedim... Veoma sam zainteresovan za sve, toliko da se ponekad i ja nađem na terenu - ističe Vajda.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloc Evic

pre 4 godine

Novak Djokovic i Marjan Vajda su dva najbolje Srbina. Da nije Vajde, ko zna sta bi bilo sa Novakom, a da nije Novaka, Vajda nikada ne bi bio Srbin. Tako, narod voli obojicu podjednako. Tako sam i ja sada postao SrboSlovak.

Nuki

pre 4 godine

Iz Vajde osim stručnosti isijava dobrota, ljudskost i briga za saradnike.Novak i Vajda do kraja karijere.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija