• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

12:06

NOVAK ME JE IZLUPAO KAO BUBNJEVE, ISPRAŠIO ME JE! Nekad je pljuvao Đokovića, a sada kaže da je s DRUGE PLANETE!

Tenis

NOVAK ME JE IZLUPAO KAO BUBNJEVE, ISPRAŠIO ME JE! Nekad je pljuvao Đokovića, a sada kaže da je s DRUGE PLANETE!

Podeli vest

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Rodik prisetio se jednog meča sa Novakom Đokovićem i kako mu je Srbin očitao lekciju

Rodik, koji će raditi kao analitičar za "Tennis Channel", ispričao je jedan zanimljiv detalk sa Olimpijskih igara 2012. godine.

- Mislim da niko ne može da predvidi da će neko sa pet grend slemova doći do 20, ali ću vam ispričati jednu priču. Sećam se Olimpijskih igara 2012. godine. Sastao sam se sa Novakom u drugoj rundi. Osećao sam se odlično, osvojio sam nekoliko turnira pre Igara, a Novak je neko protiv kojeg sam imao dobar odnos pobeda i poraza do tog trenutka. Međutim, Novak me je izlupao kao bubnjeve. Bio sam kao dete na terenu. Osećao sam da sam igrao dobro, servirao sam solidno, ali me je on isprašio - poriznao je  Rodik, koji se sada divi Srbinu, iako nije uvek tako bilo.

LJUDI, BEŽITE OD ĐOKOVIĆA! Amerikanac koji je pljuvao Srbina otkrio kako je uspeo OVO DA URADI!

SAMO KORONAVIRUS MOŽE DA ZAUSTAVI NOVAKA! Jedino viša sila može Đokoviću da pokvari planove!

 

Foto: ap photo

Endi Rodik

- Tada sam verovatno prvi put shvatio da ova igra postaje drugačija nego kada sam je ja igrao. Ovi momci trenutno igraju tenis sa druge planete.

Inače, Rodik se ubrzo posle Olimpijskih igara povukao iz tenisa, tačnije odmah posle Ju Es opena 2012. Nole ga je poslao u penziju.

NOLE NEĆE BRANITI TITULU NA VIMBLDONU? Moguće OTKAZIVANJE najstarijeg turnira!

DA LI JE MOGUĆE?! Najavio penziju!

 

Prisetio se trenutka kada je shvatio da "ovo više nije tenis koji je on igrao".

- Pričamo o trojici najboljih u istoriji. Ponestaje nam superlativa i prideva da objasnimo kako je neverovatno igrati na nivou na kojim oni to rade tako dugo. Kada pogledate Pita Samprasa, on bi osvojio jedan grend slem ili dva u sezoni, ali bi opet izgubio u nekoj trećoj ili četvrtoj rundi. Ovi momci prolaze u polufinale svaki put. To je ludo.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sparta

pre 4 godine

Nole je svima vama TATA .. ☝️☝️☝️

Miki

pre 4 godine

Đoković,hoće li vas on spasiti i njegove izjave od Covid 19???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija