• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

14:31

NOVAK OVO NIJE DOŽIVEO! Srbin otkrio šta radi sa Jelenom i decom u Španiji!

Tenis

NOVAK OVO NIJE DOŽIVEO! Srbin otkrio šta radi sa Jelenom i decom u Španiji!

Podeli vest

Prvi reket sveta Novak Đoković otkrio je šta radi u izolaciji u kojoj je sa suprugom Jelenom, sinom i ćerkom

Pandemija koronavirusa suspendovala je čitav ATP i WTA tur, pa Nole više vremena provodi sa porodicom što ranije nije mogao zbog turnira i putovanja. 

NOVAK OTKRIO SVE DETALJE! Evo gde će KUPITI RESPIRATORE kako bi pomogao svojoj zemlji! (VIDEO)

LJUDINA! Đoković POMAŽE SRBIJI i savetuje ZEMLJAKE KAKO DA SE BORE PROTIV ULJEZA! (VIDEO)

 

- Planirali smo da sa decom pravimo neka druženja i kućne izazove, što fizičkih aktivnosti, što ovako i to ćemo podeliti na socijalnim mrežama. Na taj način ćemo pokazati čime se bavimo, ali u suštini provodimo kvalitetno vreme sa decom. Za mene lično je to nešto što ne pamtim da sam ikada imao otkako sam postao otac, da imam toliko vezanih nedelja kući sa Jelenom i decom - kazao je Đoković novinarima putem video konferencije nakon što je otkrio da je Srbiji donirao 1.000.000 evra za respiratore i medicinsku opremu.

Novak i porodica pokušavaju da gledaju na stvari što je optimističnije moguće. Što je savetovao i zemljacima.

- Zbog prirode posla sam stalno na putu i ova situacija, gledamo što vedrije i pozitivnije i da se posvetimo nekim stvarima za koje nekako nikad nema vremena. Ima dosta čitanja, kućnih poslova i vremena sa decom. Fizičke aktivnosti, nezavisno od veličine prostora uvek može nešto da se radi. Deliću vežbe koje radim kako bi i ljudi ostali aktivni.

(VIDEO) NOVAK DAJE SRBIJI MILION EVRA ZA RESPIRATORE I MEDICINSKU OPREMU! Đoković se javio iz žarišta koronavirusa

CRNE SLUTNJE! Teško ćemo Đokovića videti na terenu do kraja godine?

 

Jelena Đoković kaže da je bilo malo vremena za televiziju.

- Nešto smo slabo gledali TV ovih dana pošto smo se bavili ovom problematikom i rešavanjem situacije o donaciji, ali smo sa klincima čitali njihove knjige i živeli u nekom njihovom imaginarnom svetu.Trenutno čitam Gandijevu autobiografiju. Baš sam skoro došla na onaj deo gde je bila epidemija kuge, karantin je bio uveden i oni su imali mere predostrožnosti. Istorija se ponavlja i iz nje možemo mnogo da naučimo - kaže Jelena.

-  Trenutno čitam Srpsko-srpski rečnik od Radovana Damjanovića i gospodina Deretića i gospodina Vidojevića, oni imaju izuzetno štivo o istoriji Srba - preporučio je prvi teniser sveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija