• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2020

17:50

AMERIKANKU ĆE MRZETI NOVAKOVI NAVIJAČI! Serena izjavom o Federeru navukla bes Srbinovih fanova!

Tenis

AMERIKANKU ĆE MRZETI NOVAKOVI NAVIJAČI! Serena izjavom o Federeru navukla bes Srbinovih fanova!

Podeli vest

Teniseri i teniski stručnjaci godinama polemišu ko je najbolji svih vremena Novak Đoković, Rožder Federer ili Rafael Nadal. Serena Vilijam nema dilemu - Švajcarac

 

Podsetila se Hopman kupa održanog 2019. godine kada je igrala u timu SAD. Vilijamson igrala je u dublu sa Frensisom Tijafoom, dok su sa druge strane mreže bili predstavnici Švajcarske – Rodžer Federer i Belinda Benčić.

OVO SE NIKADA PRE NIJE DESILO! Moguće radikalne promene u tenisu!

ŠVAJCARAC NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Pogledajte šta Federer misli o Novakovoj donaciji SRBIJI!

 

- Bilo je sjajno igrati protiv nekoga ko je u prajmu, baš kao što sam i ja bila, oboje smo bili na vrhuncu. Federer je najveći teniser svih vremena, na terenu i van njega - jasna je Serena, koji se nije ni setila Đokovića i Nadala, pa nema sumnje da je iznervirala njihove naviječ.

Rodžer i Serena u karijeru su osvojili 43 grend slema – Švajcarac 20, a Amerikanka 23.

NOVAKOVI NAVIJAČI SU OVO ČEKALI! Evo kako izgleda ATP lista i KOLIKO BODOVA ima Đoković!

NOVAK NE IGRA TENIS SAMO ZBOG PARA! Španac OČITAO LEKCIJU mladim igračima!

 

- Bila sam uzbuđena, to mi je bukvalno bio meč karijere. Sama činjenica da igrate protiv nekoga koje tako veliki i protiv nekog kojeg zaista cenite, a pritom u meču koji je bitan – ne dešava se tako često - rekla je Amerikanka.

Inače, Švajcarska je u tom duelu pobedila Ameriku sa 2:1. Federer i Vilijamson su pobedili i u singlu, dok je dubl pripao Švajcarskoj. Titula je na kraju pripala Rodžeru i Belindi koji su u finalu savladalu Nemačku, odnosno Aleksandra Zvereva i Anđelik Kerber.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija