• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportklub

03.04.2020

20:11

TENIS NIJE TRENUTNO NAJBITNIJA STVAR! Srpski as poručio: Moramo ovo da prebrodimo kako znamo i umemo!

Tenis

TENIS NIJE TRENUTNO NAJBITNIJA STVAR! Srpski as poručio: Moramo ovo da prebrodimo kako znamo i umemo!

Podeli vest

Srpski teniser Viktor Troicki otkrio je kako se nosi sa čitavom situacijom oko koronavirusa

- Iskreno, tenis nije najbitnija stvar u ovom trenutku, već da se vratimo normalnom životu i da ovo što pre prođe. Nadam se da će se to uskoro dogoditi. Nadam se da će i tenis početi što pre, ali ne izgleda tako. Čelnici ATP odlažu Gren slemove i manje turnire. Definitivno ne mogu da nam kažu do kada će sve to trajati. Situacija nije laka ni za koga. Moramo da budemo strpljivi i da prebrodimo ovo kako znamo i umemo - istakao je Troicki za "Sportklub"  i dodao:

NOLE ODUŠEVIO CELU PLANETU! Zbog Đokovića PREDIVNA FOTOGRAFIJA je obišla sve SVETSKE MEDIJE!

- Nema nikakvog treninga, sve je zatvoreno. Jednom sam bio na dužoj prinudnoj pauzi i znam da nije lako jer predstoji dosta vremena do tog sledećeg početka. Treba tempirati formu adekvatno. Krenuću na vreme sa treninzima i nadam se da ću uspeti da se spremim za taj novi početak, kada god to bilo.

Foto: AP Photo/Andy Wong

Upitan da li lakše podnosi ovu situaciju ili kada mu je izrečena 18-mesečna suspenzija zbog toga što nije dao uzorak krvi na zakazanom testiranju, 34-godišnjak je rekao.

- Neuporedivo je. Sada su svi na pauzi i zna se zbog čega, a onda sam osećao da je učinjena velika nepravda. Tada sam bio van sebe i bilo mi zabranjeno maltene da se bavim tenisom.

Troicki je planirao da se ove godine takmiči na Vimbldonu.

- To mi je jedan od omiljenih turnira i turnir na kome sam postizao sjajne rezultate. Moja igra odgovara igri na travi. Iako sam Vimblon poslednjih godina propuštao zbog povreda, nadao sam da ću se sada vratiti. Ali eto, izgleda da se to ni ove godine neće desiti. Zaista mi je žao što se sve ovo dešava, ali moramo da izdržimo i da ostanemo jaki. Ne znam kada će biti datum povratka, nadam se što pre. Ali, kao što vidimo, u Americi se tek zahuktava i izgleda da će biti sve gore i gore.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija