• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportklub

03.04.2020

20:11

TENIS NIJE TRENUTNO NAJBITNIJA STVAR! Srpski as poručio: Moramo ovo da prebrodimo kako znamo i umemo!

Tenis

TENIS NIJE TRENUTNO NAJBITNIJA STVAR! Srpski as poručio: Moramo ovo da prebrodimo kako znamo i umemo!

Podeli vest

Srpski teniser Viktor Troicki otkrio je kako se nosi sa čitavom situacijom oko koronavirusa

- Iskreno, tenis nije najbitnija stvar u ovom trenutku, već da se vratimo normalnom životu i da ovo što pre prođe. Nadam se da će se to uskoro dogoditi. Nadam se da će i tenis početi što pre, ali ne izgleda tako. Čelnici ATP odlažu Gren slemove i manje turnire. Definitivno ne mogu da nam kažu do kada će sve to trajati. Situacija nije laka ni za koga. Moramo da budemo strpljivi i da prebrodimo ovo kako znamo i umemo - istakao je Troicki za "Sportklub"  i dodao:

NOLE ODUŠEVIO CELU PLANETU! Zbog Đokovića PREDIVNA FOTOGRAFIJA je obišla sve SVETSKE MEDIJE!

- Nema nikakvog treninga, sve je zatvoreno. Jednom sam bio na dužoj prinudnoj pauzi i znam da nije lako jer predstoji dosta vremena do tog sledećeg početka. Treba tempirati formu adekvatno. Krenuću na vreme sa treninzima i nadam se da ću uspeti da se spremim za taj novi početak, kada god to bilo.

Foto: AP Photo/Andy Wong

Upitan da li lakše podnosi ovu situaciju ili kada mu je izrečena 18-mesečna suspenzija zbog toga što nije dao uzorak krvi na zakazanom testiranju, 34-godišnjak je rekao.

- Neuporedivo je. Sada su svi na pauzi i zna se zbog čega, a onda sam osećao da je učinjena velika nepravda. Tada sam bio van sebe i bilo mi zabranjeno maltene da se bavim tenisom.

Troicki je planirao da se ove godine takmiči na Vimbldonu.

- To mi je jedan od omiljenih turnira i turnir na kome sam postizao sjajne rezultate. Moja igra odgovara igri na travi. Iako sam Vimblon poslednjih godina propuštao zbog povreda, nadao sam da ću se sada vratiti. Ali eto, izgleda da se to ni ove godine neće desiti. Zaista mi je žao što se sve ovo dešava, ali moramo da izdržimo i da ostanemo jaki. Ne znam kada će biti datum povratka, nadam se što pre. Ali, kao što vidimo, u Americi se tek zahuktava i izgleda da će biti sve gore i gore.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17