• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

20:27

(FOTO) OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN! RAFA se NA SRPSKOM zahvalio ĐOKOVIĆU!

Tenis

(FOTO) OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN! RAFA se NA SRPSKOM zahvalio ĐOKOVIĆU!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal zahvalio se našem Novaku Đokoviću nakon što mu je pomogao u borbi protiv koronavirusa i to na srpskom

Teniser Rafael Nadal i njegov sunarodnik košarkaš Pau Gasol pozvali su svet sporta u Španiji, ali i širom sveta, da se mobiliše protiv pandemije koronavirusa. Oni su zajednički apelovali da sportisti daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra.

(VIDEO) NOLE, RAFA, DA LI VI OVO MOŽETE? Pogledajte ŠTA RADE momci u Španiji!

- Mi smo svi ono što jesmo velikim delom zahvaljujući vašoj podršci, a sad je došao trenutak za sportiste da vas ne izneverimo - rekao je Nadal pre nekoliko dana.

Među onima koji su prvi pritrčali u pomoć bio je naš Novak Đoković, a Rafa mu se zbog toga zahvalio na Instagram profilu. Svoju poruku španski teniser završio je na srpskom, rečima : "Hvala, Nole!".

 

 

Veliko hvala Noletu za učešće u kampanji #našanajboljapobeda pokazao su klasu. Hvala Nole - napisao je Nadal.

BONUS VIDEO: Boban Marjanović uči srpski saigrače iz Dalasa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija