• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2020

16:22

(FOTO) TUŽAN DAN ZA CRNO-BELE! Preminuo dugogodišnji predsednik Partizana!

Tenis

(FOTO) TUŽAN DAN ZA CRNO-BELE! Preminuo dugogodišnji predsednik Partizana!

Podeli vest

Predsednik teniskog kluba Partizan Dušan Grujić preminuo je danas u 71. godini života. Grujić je na čelu crno-belih bio 25 godina, pomogavši Partizanu da prvi u Srbiji sagradi stadion od 3.500 mesta, da prvi ima brzu podlogu, ali i da razvije brojne teniske asove koji su potom ostvarivali uspehe na međunarodnoj sceni

U vreme Grujićevog mandata u taboru crno-belih stasavali su i Novak Đoković, Janko Tipsarević, Ana Ivanović, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Jelena Dokić, Olga Danilović, Bojana Jovanovski i mnogi drugi akteri "belog sporta" koji su potom postali poznati i svetskoj javnosti.

NOVAK POKAZUJE DA JE OBIČAN ČOVEK! Teniser otkrio zašto navijači više od Đokovića vole Rodžera i Rafu!

Foto: Starsportphoto

Dušan Grujić je 2010. bio protivkandidat Slobodanu Živojinoviću u predsedničkoj trci u Teniskom savezu Srbije, ali je od toga odustao kada mu nije dozvoljeno da upravo u prostorijama TSS-a, kao kandidat, održi konferenciju za medije. Ostao je veran TK Partizan i kao prvi čovek "fabrike šampiona", kako je nazivao crno-bele, je i preminuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) ZVEZDIN KOMANDANT! Moćna PORUKA Degeneka! Ovo morate pogledati!
Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDIN KOMANDANT! Moćna PORUKA Degeneka! Ovo morate pogledati!

Komadant Zvezdine odbrane Miloš Degenek vredno trenira tokom vanrednog stanja i karantina na koji je, kako kaže, već navikao i ne pada mu toliko teško. Uz apel građanima u Srbiji da se i dalje pridržavaju svih odredbi Vanrednog stanja, defanzivac ističe da će saigrači i on nastaviti da pomažu svojoj zemlji kako najbolje umeju ali da o tome ne žele javno da govore smatrajući to svojom intimom

06.04.2020

17:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija