• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2020

12:35

(HIT VIDEO) NOVAK JEDVA UPAO JELENI U LAJV: Lakše je osvojiti grend slem, kao VUKODLAK sam...

Tenis

(HIT VIDEO) NOVAK JEDVA UPAO JELENI U LAJV: Lakše je osvojiti grend slem, kao VUKODLAK sam...

Podeli vest

Jelena Đoković, supruga prvog teniseta sveta Novaka Đokovića, razgovarala je sa pratiocima na Instagramu, kada je u"lajv" upao Nole

Dok je razgovarala sa pratiocima, u  jednom momentu stigao joj je zahtev od supruga Novaka.

- Lakše je osvojiti grend slem, nego ući u ovaj tvoj "lajv"- našalio se Đoković.

ĐOKOVIĆI SU SPREMNI! Novak i Jelena PRIHVATILI IZAZOV! Evo o čemu se radi

OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Evo šta je Noletova supruga rekla o BRISANJU NJENIH VIDEO SNIMAKA SA INSTAGRAMA!

 

- Gledam te svakog dana, sad te gledam i ovako! (smeh) Nismo se dugo videli, reci mi kako ti je prošao dan? - rekla je sa osmehom na licu Jelena, a Novak joj je odgovorio, u svom stilu:

- Hajde da pričamo, ljubavi... Ovako, dosta sam dugo spavao, imao sam malo vremena za sebe. Uključiću se ja za nekoliko dana ovako sa Marejom, biće zanimljivo.

Foto: printscreen

 

Jelena je potom otkrila Novaku:

- Mnogi su se javili jer žele da se zahvale na podršci koju si dao Italiji nedavno... - kazala je ona, pa ju je on prekinuo:

- Misliš - mi, ne ja. Mi, ljubavi, mi!

- Dobro, prenosim tuđe reči. Tako su rekli, nije važno... - dodala je ona.

- Volim te, Italija! - rekao je Novak, koji kaže da liči na vikodlaka.

(FOTO) KRENUO OČEVIM STOPAMA! Jelena Đoković objavila fotku malog Sefana u dresu Crvene zvezde!

(VIDEO) AU ŠTA NOVAK I JELENA RADE! Đokovići zabezeknuli svet! Da li vi ovo možete?

 

- Deca spavaju, trebalo bi da se ošišam... Sad sam vukodlak! Nisam još rešio da li ću se šišati, videću. Evo pitaju ljudi koliko ćeš mi dati još da igram tenis, evo odgovori molim te! 

- Imaš slobodu da igraš do kraja života, ako želiš! - kazala je Jelena.

- Do kraja života? Ne... To je previše - odgovorio joj je Novak, pa je Jelena otkrila da nisu razdvojeni, iako su pojedini u lajvu to pomislili.

- Vidite, ja sam dole, on je na spratu gore u našoj kući. Sve što treba da uradi je da siđe dole i da me vidi, pa da oboje budemo u jednom kadru - kazala je ona, a malo potom se Nole odjavio iz uključenja.

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija