• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2020

14:58

FEDERER BAŠ RAZOČARAN! Navijači će ga videti tek naredne godine!

Tenis

FEDERER BAŠ RAZOČARAN! Navijači će ga videti tek naredne godine!

Podeli vest

Rodžer Federer priznaje da je razočaran zbog otkazivanja ovogodišnjeg takmičenja Lejver kupa, koje je trebalo da se održi u septembru

Organizatori takmičenja, koje je po kalendaru trebalo da se igra od 25. do 27. septembra, rešili su da takmičenje za ovog godinu otkažu i pomere ga za godinu dana, tačnije za termin 24-26. septembra 2021.

AUUU! RODŽER ĆE PUĆI OD BESA! Ova odluka se neće dopasti Federeru!

ZEMLJOTRES, RODŽER ĆE BITI BESAN ZBOG PROZIVKE! Federer je teško PODNEO OVU ODLUKU!

 

Prema tom planu, grad domaćin bi ostao isti, u pitanju je Boston i dvorana “TD Garden”. Činjenica je da za organizatore Lejver kupa, bez obzira na ranije najave da će se držati kalendara, nije bilo drugog rešenja osim otkazivanja takmičenja, jer je Rolan Garos pomerio termin turnira za period od 20. septembra do 4. oktobra.

- Nažalost takmičenja u Lejver kupu ove godine neće biti, morali smo da ga pomerimo za godinu dana, ali to je u ovom momentu bila razumna odluka. Iako sam razočaran, dobra vest je da će ‘TD Garden’ biti domaćin naredne godine i veoma se radujem što ću prvi put igrati u Bostonu - poručio je Federer.

Organizatori su najavili da će ulaznice koje su kupljene za Lejver kup 2020. važiti i za takmičenje naredne godine ili će svi koji to budu želeli moći da dobiju novac nazad.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija