• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2020

08:19

NOVAK? BIĆE MU JAKO TEŠKO! Pauza sasekla Đokovića, Federer najviše profitirao, a Rafa....

Tenis

NOVAK? BIĆE MU JAKO TEŠKO! Pauza sasekla Đokovića, Federer najviše profitirao, a Rafa....

Podeli vest

Bivši teniser i selektor reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić nije veliki optimista što se tiče tenisa nakon povratka na teren posle pauze

 

- Mislim da će kvalitet igre potpuno da padne, pogotovo na prvim turnirima. To će se jasno videti, neće to biti isti udarci jer nedostaju treninzi. Nije dovoljno vežbati po kućama. Igrači će ući polupripremljeni na prve turnire. Kvalitet neće biti ni približan kao na Australijskom openu. Žao mi je što će tako da padne kvalitet. Novak je imao fantastičan zalet, očekivali su se izuzetan tenis i veliko interesovanje u ovoj sezoni, ali pauza će mnogo uticati - kazao je za Žurnal Armenulić.

Kada bih se Armenrulić pitao, ne bi se uopšte ove godine više ni igralo.

- Jer to je krpljenje tenisa. Kako da se turniri igraju na šljaci posle betona. Sve će biti polovično. Ja bih počeo sa Australijskim openom narednog januara. Trebalo bi verovatno održati neke ezgibicije pre toga.

PRIČAO SAM SA RAFOM I RODŽEROM... Đoković ima plan vredan 4.000.000 EVRA!

NOLE KONAČNO ODGOVORIO NA OVO PITANJE! Mnoge je zanimalo, a sada je Đoković odlučio da progovori!

 

Đoković je zaustavljen u velikom naletu, nije poražen u ovoj godini, ima čak 21 pobedu u nizu.

- Mnogo će mu smetati ovaj prekid, jer bi on ove godine verovatno osvojio sve gren slemove. Čak i Rolan Garos, jer mislim da bi imao veće šanse od Nadala. Mogao bi da stigne i prestigne Federera u broju gren slem titula. Ovako će najverovatnije morati da sačeka sledeću godinu ali je pitanje u kakvoj će biti formi. Biće jako teško da nastavi u onom ritmu u kome je bio. To je engima za sve.

Smatra da je Federer u ovoj situaciji najviše profitirao. 

 

- Mislim da je on najviše prosperirao jer na ovaj način čuva svoje rekorde. Jedino što je njemu nezgodno palo je otkazivanje Vimbldona jer je to bio poslednji gren slem na kome bi imao kakve-takve šanse. Ne ide mu na ruku jer je sve stariji. Igraće sve dok je u vrhu, dok je među pet na svetu, dok ulazi u završnice turnira, nema razloga da se povlači. I Džimi Konors je dugo igrao, čak i duže, ali nije bio tako kompetetivan kao Rodžer.

Foto: reuters

 

Cela sezona na šljaci je otkazana. Postoje šanse da neki turniri budu odigrani, ali to još nije sigurno. Nadal je sigurno najviše razočaran.

- Biće to veliki minus za njega. Rafa je najbolji na šljaci i to će mnogo uticati na njegovu karijeru, jer će naredne godine imati mnogo manje šanse za osvajanje Garosa. Nole ili mlađi igrači će biti bliži tituli. Mislim da bi Đoković bio najveći favorit i ove godine, da se Garos igra u junu. Bio je u strašnoj formi. I Tim bi bio veliki kandidat, naravno i Nadal ali ne kao glavni favorit.

Zapratite našu novu stranicu na Fcebook - Informer Sport.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija