• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2020

16:35

NOVAK NA METI HRVATA! Nisu samo Britanci ogorčeni zbog izjave o vakcini, stigla PROZIVKA iz komšiluka!

Tenis

NOVAK NA METI HRVATA! Nisu samo Britanci ogorčeni zbog izjave o vakcini, stigla PROZIVKA iz komšiluka!

Podeli vest

Velika prašina podigla je izjava Novaka Đokovića da je lično protiv vakcinisanja protiv koronavirusa, a vest je stigla i do Hrvatske

Nakon što je direktno teniseru odgovorio Predrag Kon, indirektno mu je odgovorio i hrvatski epidemiolog Krunoslav Capak.

(FOTO) BIVŠI REPREZENTATIVAC SRBIJE TRAŽI NOVI KLUB: Veliki Zvezdaš je slobodan! Da li će crveno-beli reagovati na vreme!?

- Novaka Đokovića ne bih da komentarišem, jer nisam čuo njegovu celu izjavu, ali ako je protiv vakcine, mogu da komentarišem antivakserski pokret. Činjenica je da su utihnuli kad je broj obolelih postao visok, a isto je bilo za očekivati da će se javiti kako broj obolelih počne da opada- rekao je Capak.

Foto: ap photo

- Ako tražite moju definiciju vakcine, ona glasi: 'Zemlja je okrugla, benzin je zapaljiv, a vakcina delotvorna i sigurna- zaključio je Capak.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZZ

pre 3 godine

svi se prave blesavi .. i previdjaju poentu njegove poruke .. GDE JE VAKCINA ????

1234567890

pre 3 godine

...Ako se svi VI vakcinišete, znači: JA SAM SIGURAN...! Napred, vakcinišite se, ko vam brani ...!?

Milanccche

pre 3 godine

Stvarno je zemlja okrugla.Naučio nas čovek,naučnik,a i sam nije siguran u to.........

Vule

pre 3 godine

Nole Strpljen Spasen. Vise distanciranja o nekim temama koje su vazni za Epidemiju vakcinu Sacuvaj za sebe, Izbegavanja od nekih tema, koje ne idu tebi u prilog.Svi se podigli protiv tebe jel ne zele da ti budes taj koji ce da postigne Najvece rezultate u istoriji belog sporta. Ti trebas samo jedan grad slem od imas vise od ove dvojice. Pa neka ljubomore i Englezi i Hrvati na tvoje uspehe do najvisljeg trona. Jos malo je ostalo.Onda ce svi da zacepe Bubice.

Valja

pre 3 godine

A sta se bune pa svi imaju svoj mozak da razmisle.Novak je rekao ono sto on misli.

ringispil

pre 3 godine

Seru i jedan i drugi epidemiolog. Pricaju o NOLETOVOM stavu vezano za vakcinu a od VAKCINE NI TRAGA NI GLASA. Za koji ku....c i za koga rade svi svetski epidemiolozi. Svako ko malo ima mozga ZNA DA TREBA DA STAVI RUKU NA NOS ILI USTA KADA KIJA ILI KASLJE.

Brta

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje prema Novaku ipak mislim da previše dopušta sebi da bude zaprška u svakoj čorbi. Trebao bi da se drži onoga što najbolje zna da radi a da medicinu ostavi stručnjacima za medicinu. Dovoljna je jedna sveznalica iz njegove porodice ne treba nam još jedna.

Ljuba

pre 3 godine

Novak je 100% u pravu, a taj farmakoliški lobi kome pripada Kon i njegova bratija, neka se cepe do mile volje. Kolika je apanaža ili ti finajsijdka potpora ovih vajnih virusologa koi zdušno podržavaju vakcinaciju??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija