• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2020

09:05

10.000.000 EVRA ZA 48 SATI, NOVAK POKRENUO LAVINU! Kada su čuli šta je Srbin uradio donacije su pljuštale!

Tenis

10.000.000 EVRA ZA 48 SATI, NOVAK POKRENUO LAVINU! Kada su čuli šta je Srbin uradio donacije su pljuštale!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković nedavno donirao milion evra bolnici u Bergamu

Naš as nije želeo da javnost zna za donaciju, ali su mu Italijani obasnili da je to način da podigne svest kod drugih ljudi. I bili su u pravi.

Novak je inspirisao mnoge koji su pomogli Bergamu samo 48 sati posle njegove pomoći.

1.000.000 EVRA ZA BERGAMO! Srbin RASPAMETIO Italijana: Veliki je čovek i šampion Novak Đoković!

(FOTO) NAJEŽIĆETE SE! ITALIJANI SE POKLONILI LJUDINI ĐOKOVIĆU! Progovorili srpski: Nole, hvala od srca!

 

- Đokovićev dar i ono što je rekao nakon što je donirao milion evra, pokrenuli su lavinu. Donacije su krenule sa svih strana. Za manje od 48 sati nakon što smo objavili njegov poklon i iznos koji je priložio, dobili smo 10.000.000 evra. Svoje velike priloge između ostalih dali su slavni pevač Robi Fakineti, trofejna plivačica Federika Pelegrini ... – rekao je direktor bolnice u Bergamu Peter Asembergs.

SJAJNO! Otkriveno kako je potrošen Đokovićev milion - čuva živote, ali BUKVALNO!

(VIDEO) DOMAĆI ZADATAK TENISERIMA! Dve Italijanke pokazale kako igraju NA KROVU!

 

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dzjordje milosavljevic

pre 4 godine

Teniser novak dzjokovic nece da se vakcinise. Uhapsite ga za utaju poreza u srbiji. Ako se on bude vakcinisano u beogradu i svi srbi ce se vakcinisati. Vanredno stanje do 1 jula. Policijski cas od 23h-5.00 h Verski i drugi praznici dok je vanredno stanje policijski cas. Dr. Kon, tiodorovic, dr. Darija, dr. Stevanović nek odu u evropu na odmor i da lobiraju za kupovinu vakcina . Ubacite virusologe nepoznate,srbi ce za 10 dana zaboraviti ove doktore. Drugi talas covid19 ce biti, kinezi su zatvorili u karantin grad veci od srbije. Zovite nato pact nek tajno njihovi avioni nocu prskaju ozonski omotac da bi uv index otisao na 11 na jedan dan onda policijski cas mozete ukinuti. Uv index 11 je opasan za ljude ali mora da se napravi da unistite ovog "vampira" covid19. Nek estradni pevaci ratuju da bi zabavljali narod. Zamolite filip moris da drinu bez filtera prodaje za 30 dinara i nek stave filter. Malo cutite o 100 eura kad nadzjete novac onda javite narodu. Iritira srbe.

Ivan

pre 4 godine

Ti bi mogao sa decom da slušaš časove preko rts2,jer je primetno da izgleda nisi završio 8 razreda škole.

Dragan

pre 4 godine

Đole, paa ti si moj idol! Da te nema trebalo bi te vajati! ?

drago

pre 4 godine

Postovani Dzjordje (valjda Djordje) Mozes nekoga voljeti, ili mrziti, ali moras postovati i prijatelja i neprijatelja. Takodje, moras biti dobro informisan da bi nekoga komentarisao. Kao prvo, Novak ne zivi u Srbiji i ne podlijeze porezu. A tamo gdje zivi, niko ga ne komentarise. Kao drugo, Novak ne zaradjuje novac u Srbiji, pa time nema ni potrebu placati porez. Kao trece, Novak je toliko dao novca Srbiji koliko svi gradjani u porezu. Ne zaboravi 5 miliona za obnovu crkvi i manastira, ne zaboravi 1 milion sada za borbu protiv korone, ne zaboravi razne fondove...Jesi li toliko ljubomoran, zavidan, bolestan ili lud. I za ostale ti komentari nisu na mjestu.

Zabrimuta

pre 4 godine

Koliko gospodin Đorđe zna, toliko i priča, politku o kojoj verovatno malo znaš kao i ja, pretpostavljam, nemoj mešati sa Nolom i ovim virusom od kojih nam stradaju drage osobe ??

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija