• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2020

18:05

ĐOKOVIĆ ĆE BITI SLOMLJEN! Spremaju se za KATASTROFALAN scenario!

Tenis

ĐOKOVIĆ ĆE BITI SLOMLJEN! Spremaju se za KATASTROFALAN scenario!

Podeli vest

Posle odlaganja Vimbldona, pomeranja Rolad Garosa za septembar, a verovatno će biti i promena u vezi Ju Es opena, stižu nove loše vesti

Krejg Tili, generalni direktor Tenis Australia i direktor turnira, otkrio je različite mogućnosti koje prvi gren glem razmatra, uključujući i onu najgoru.

- Biti prvi koji će nastaviti takmičenje jedan je od scenarija sa kojim se bavimo.  Drugi scenario je povratak turnira bez publike, ili igrati u neko drugo doba godine potencijalno, a poslednji scenario bi bio najgori: Da nema Australian Opena do 2022. godine. Moramo se pripremiti na sve - priznao je Tili u novinama.

NOVAK ĆE MORATI U KARANTIN, TENIS BEZ NAVIJAČA… Prave plan, ništa ne prepuštaju slučaju!

KAKAV PRESEDAN ZBOG ĐOKOVIĆA! Novak dobija mesto u MUZEJU DRAŽENA PETROVIĆA!KAKAV PRESEDAN ZBOG ĐOKOVIĆA! Novak dobija mesto u MUZEJU DRAŽENA PETROVIĆA!

 

- Moramo da izgradimo finansijski model za sve moguće scenarije. Dobra vest je da smo ove godine održali turnir, tako da imamo nešto novca, ali to se brzo troši ako nemamo nikakvih prihoda - objasnio je Tili i dodao da organizacija Tenis Australia ima pandemijsko osiguranje (u slučaju Vimbldona, iako se to završava sledećeg jula.

Australijan open je inače omiljeni grend slem Novaka Đokovića, a naš će sigurno biti utučen ukoliko naredne godine ne bude mogao da brani trofej. Novak je u osam navrata trijumfovao u Melburnu

 

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija