• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2020

12:10

TRESAO SAM SE ZBOG ĐOKOVIĆA! Oni su mu UNIŠTILI KARIJERU, ali Conga se NE KAJE što je igrao u eri Novaka, Rafe i Rodžera!

Tenis

TRESAO SAM SE ZBOG ĐOKOVIĆA! Oni su mu UNIŠTILI KARIJERU, ali Conga se NE KAJE što je igrao u eri Novaka, Rafe i Rodžera!

Podeli vest

Francuski teniser Žo-Vildred Cinga ima 35 godina i kaže da se ne plaši odlaska u penziju

Osvojio je u karijeri 18 titula, najbolji palsman mu je bio peto mesto na ATP listi, a 2008. godine igrao je finale Australijan opena kada ga je pobedio Novak Ðokovic. Conga je od Srbina bio bolji samo šest puta, a odigrali su 23 meča.

Sigurno bi imao mnogo uspešniju karijeru da nije morao da se bori sa Novakom Ðokovićem, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, ali kaže da ne žali što je igrao u igri verovatno tri najbolja tenisera ikada.

(HIT FOTO) ŠTA JE OVO? NOVAK NEPREPOZNATLJIV! Evo šta će izolacija URADITI TENISERIMA! Ovako će izgledati!

RAFA I RODŽER ĆE BITI MNOGO BESNI! Zbog Noleta je gurnuo PRST U OKO Federeru i Nadalu!

 

- Kod mene je čaša napola puna. Mogao sam da igram protiv tih igrača i ponekad ih pobeđivao. Zamislite, gledao sam Rodžera na TV-u i onda smo igrali... Ući na isti teren sa ovim legendama je nešto jedinstveno, tera te da drhtiš- rekao je Conga za medije u domovini.

Sada već 35-godišnji Conga priznaje da razmišlja o kraju karijere.

To nije tabu tema, već logičan splet. Jedan sam od onih koji misle da je život ciklus. Napravio sam dobru karijeru, nadam se da ću još malo i idem u penziju. Nešto ću naći šta da radim.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija