• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2020

16:31

ON NEĆE DA ISPOŠTUJE NOLETOV PLAN! Cicija Tim dobio brutalan odgovor: Evo kako se muče pojedini teniseri!

Tenis

ON NEĆE DA ISPOŠTUJE NOLETOV PLAN! Cicija Tim dobio brutalan odgovor: Evo kako se muče pojedini teniseri!

Podeli vest

Novak Đoković, Rafa Nadal i Rodžer Federer smislili su plan da pomognu slabije rangiranim teniserima, ipak, neće svi da učestvuju. Dominik Tim jedan je od "pobunjenika". Dobio je ozbiljnu packu

Tim je rekao da neki od tih igrača nisu dovoljno posvećeni tenisu i da ne želi da im daje novac. Na to je reagovao Dastin Braun.

- Počeo sam 2004. i živeo sam u kamp-prikolici. Preživljavao sam od nedelje do nedelje od novca koji zaradim. Ako izgubim u prvom kolu serije 10.000, izgubio bih 117,5 dolara na porez. Zbog toga sam takođe španovao rekete za druge igrače za pet evra po komadu. Da se ovo desilo tada, koštalo bi me karijere - poručio je Braun.

Braun ima 35 godina, a osim frizure, poznat je po tome što je pobedio Nadala u Haleu 2014. i Vimbldonu 2015. godine. Trenutno je 239. igrač sveta, a popularan je kod publike zbog zabavnog stila igranja.

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija