• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

19:31

SADA SMO VIDELI DA NEMA HARMONIJE U TENISU! Švajcarac nezadovoljan reakcijom svojih kolega!

Tenis

SADA SMO VIDELI DA NEMA HARMONIJE U TENISU! Švajcarac nezadovoljan reakcijom svojih kolega!

Podeli vest

Švajcarski teniser Sten Vavrinka rekao je da nije zadovoljan kako su se njegove kolege ponele prema igračima koji ne zarađuju gotovo ništa od sponzora tokom pauze

Zbog pandemije koronavirusa teniska sezona je obustavljena pred Masters u Indijan Velsu. Za sada je plan da se takmičenja nastave 13. jula, mada se očekuje da pauza bude produžena.

ŠVAJCARAC VIŠE VOLI NOLETA ZBOG JEDNE STVARI: Federer je najbolji svih vremena, ali Novak...

- Teško je zamisliti da ćemo uopšte igrati ove godine. Tenis je jedan od sportova koje je najteže organizovati, pogotovo uz ovakve uslove. Moramo da sačekamo prvo da se otvore granice kako bismo mogli ponovo da putujemo - rekao je Vavrinka.

Foto: REUTERS/Ibraheem Al Omari

- Čak i da se turniri organizuju pred praznim tribinama, mnogo je ljudi uključeno u organizaciju. Sve je moguće, ali sumnjam da ćemo se vratiti na teren do kraja godine.

Zbog takve situacije mnogi igrači su ostali bez primanja.

- Vrlo je važno da se pomogne teniserima koji su trenutno ugorženi. Ovaj sport postoji zahvaljujući svima nama, ne samo onima koji su na vrhu. Međutim, cela ova sitacija je pokazala da ne postoji harmonija u profesionalnom sportu, pa ni u tenisu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija