• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2020

18:45

MUČKI NAPAD NA SRBINA! Đoković i zvanično KAŽNJEN zbog treninga u Španiji!

Tenis

MUČKI NAPAD NA SRBINA! Đoković i zvanično KAŽNJEN zbog treninga u Španiji!

Podeli vest

Prvi trening Novaka Đokovića na teniskom terenu posle mesec i po dana u Marbelji uprkos zabrani, podigao je priličnu prašinu u Španiji. Povodom cele situacije oglasio se i teniski klub iz Marbelje koji je saopštio da Novak neće smeti na teren do 11. maja, što je na određeni vid kazne za srpskog igrača. Đoković će do tada morati da pronađe nove načine treninge ali van terena

Teniski klub u kojem je Novak trenirao, Puente Romano Marbelja, oglasio se saopštenjem koje je posalo špansim medijima u koje navodi da je došlo do nesporazuma i da srpski teniser neće do 11. maja više tamo trenirati.

ŠPANCI SE OPASNO OBRUŠILI NA NOVAKA! Nikad jači udar na Srbina: Đoković krši pravila i time se hvali!

 

 

 - Prvi teniser sveta, gospodin Novak Đoković nam je poslao zahtev da trenira na jednom od naših terena ovde u Marbelji, na terenu na kom inače trenira. Pošto je rečeno da sportisti mogu da treniraju individualno od 4. maja došlo je do nesporazuma i do pogrešne interpretacije pravila i to je stvorilo nelagodnosti poštenom građaninu kakav je Novak Đoković. On će, kao i ostali sportisti morati da sačeka 11. maj kako bi nastavio sa treninzima - navodi se u saopštenju kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gaci

pre 3 godine

Znaci definitivno da svima smetaju Srpski sportisti zato sto su uspesni! Odavno je veliki Nole trn u oku,posto ne mogu da ga savladaju,gledaju na sve nacine da ga sklone iz tenisa, ZLOTVORI

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija