• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2020

09:52

RIVALI NISU PODRŽALI NOVAKA! Sramota: Novac je skupljen, ali igrači nisu DALI NIŠTA!?

Tenis

RIVALI NISU PODRŽALI NOVAKA! Sramota: Novac je skupljen, ali igrači nisu DALI NIŠTA!?

Podeli vest

Veliki je Novak Đoković, ali ne misle svi kao on... Skupljen je novac za ugrožene tenisere, ali izgleda da samo igrači nisu učestvovali u tom

Bilo je mnogo saplitanja, neki su se bunili izgleda da na kraju nisu ni dali novac. Novak je poslao pismo,a posle razgovora Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera (da svi daju novac) uključila se i Ženska teniska asocijacija (VTA), a i Međunarodna teniska federacija (ITF) - skupilo se nešto preko šest miliona dolara.

U zajedničkom saopštenju se navodi da će se taj novac raposrediti na oko 800 tenisera i teniserki, kako u pojedinačnoj, tako i dubl konkurenciji.

- Pravljenje Potpornog fonda za igrače je pozitivno pokazivanje mogućnosti ovog sporta da se zajedništvom bori u kriznim vremenima. Nastavićemo da pomažemo i nadgledamo sve one kojima bi u tenisu bila potrebna pomoć, i to sa ciljom da obezbedimo dugotrajnu živost našeg sporta u ovim izazovnim vremenima - navodi se u zajedničkom saopštenju.

Imena igrača iz vrha ATP i VTA liste se nigde ne pominju, niti ima priče da je spoveden plan Novaka Đokovića...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
draleRS

pre 3 godine

zasto bi svi morali da imaju misljenje kao on ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija