• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

00:10

RUS NAVIJA ZA ĐAKOVIĆA! Novak gleda u LEĐA Nadalu i Federeru, da li može da ih PRETEKNE?

Tenis

RUS NAVIJA ZA ĐAKOVIĆA! Novak gleda u LEĐA Nadalu i Federeru, da li može da ih PRETEKNE?

Podeli vest

Nekadašnji ruski nteniser Mihail Južni uporedio je Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Fedrera

Kaže da je Švajcarac svestraniji, dok su Novak i Rafa konstantnijii mentalno jači, te da je teško reći ko će osvojiti najviše grend slem titula.

NIKAD BRUTALNIJE REČI! Rodžer i Rafa su IZDALI Novaka i ceo tenis!

RODŽERE, NAKLON DO PODA! Federer donira 1.000.000 dolara ZA POMOĆ DECI!

 

- Federer je svestraniji igrač, on može sve, Đoković stabilniji, Nadal takođe. Tri sjajna igrača, ne vidim razloga da izdvojim jednog od njih. Svako može da ih razlikuje kako želi, a sa profesionalne tačke su jednaki - kazao je Rus i dodao:

- Znam da je veliko pitanje ko će osvojiti najviše grend slem titula. Mislim da je Đoković u najlošijem položaju jer kasni, iako je mlađi od Nadala i Federera. Moramo da vodimo računa o mladoj generaciji koja dolazi i napreduje, znam o čemu govori, jer treniram Denisa Šapovalova.

Ipak, prošle godine u finalu Vimbldona je navijao da Đoković pobedi Federera.

- Nisam navijač i ne volim da predviđam rezultat, pogotovo kada igraju Nadal ili Đoković, ili Đoković i Federer. Ipak drago mi je što je sada mala razlika među njima kada je reč o broju grend slem titula. Da, želeo sam da Novak pobedi - zaključio je Južni.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija