• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2020

20:25

NEVIĐENO, NAVIJAČI U DELIRIJUMU! Provedite TRI DANA sa Novakom u Njujorku! Ne, NIJE ŠALA, evo šta morate da uradite!

Tenis

NEVIĐENO, NAVIJAČI U DELIRIJUMU! Provedite TRI DANA sa Novakom u Njujorku! Ne, NIJE ŠALA, evo šta morate da uradite!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković je u novoj humanoj misiji nakon što je pomogao Srbiji i Bergamu milionskim donacijama

Srpski as je pozvao navijače da mu se priključe u izazovu i na taj način osvoje neviđenu nagradu i provedu tri dana sa srpskim teniserom u Njujorku!

NAVIJAČI? NOVAKU PREKIPELO, DOSTA MU JE SVEGA! Ma BOLI ME.... ako me ne volite!

NOLE, POMOZI! Devojka zarobljena u Americi! Ostala je bez posla, POTROŠILA UŠTEĐEVINU samo da bi upoznala idola, ne može da se vrati u Argentinu...

 

 

Naime, donacijama od deset dolara pa naviše na sajtu “All in one challenge” izazova konkurišete da provedete nezaboravno VIP vreme sa Novakom Đokovićem!

Srećni dobitnik i njegov gost koga odluči da povede sa sobom leteće sa Noletom u Ameriku na Ju Es open. Ali, to nije sve. Dobiće sve što sanja jedan fan prvog tenisera sveta. Nije potrebno reći da među navijačima vlada prava histerija, ko će doći do velike nagrade, a licitacija je počela.

Imaće priliku da sede u Đokovićevom boksu sa njegovim trenerima, razmene udarce na mreži, večeraju i ćaskaju sa Srbinom. Naravno, sve plaća prvi igrač sveta. Inače, sav prikupljeni novac  ide za pomoć  najugroženijim Amerikancima, koji se suočavaju sa glađu.

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija