• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

16.05.2020

20:10

(VIDEO) VIMBLDON JE BIO NAMEŠTEN, SVE SE "ŠTELOVALO" ZA FEDERERA?! Nestorović ŠOKIRAO javnost, a onda progovorio o Đokovićevom trijumfu!

Tenis

(VIDEO) VIMBLDON JE BIO NAMEŠTEN, SVE SE "ŠTELOVALO" ZA FEDERERA?! Nestorović ŠOKIRAO javnost, a onda progovorio o Đokovićevom trijumfu!

Podeli vest

"Srpski teniser Novak Đoković je najbolji naš ambasador i ne dozvoljavam da ga napadaju", kaže pulmolog Branimir Nestorović. Poznati doktor smatra da stranci zavide Novaku na njegovom uspehu i da ga zbog toga stalnu napadaju

Pulmolog Branimir Nestorović u intervjuu za Tvin i Informer.rs istakao je da je Đoković naš najbolji ambasador.

- Ne dozvoljavam da neko kaže nešto protiv Novaka. On je mnogo učinio za našu zemlju. Ja znam njegovu karijeru u prste i zato mogu da kažem da je on sve sam uradio, imao je samo pomoć svoje porodice. S druge strane, Novak je Srbiji vratio neuporedivo, ne samo finansijki već i ugledom. On je uzoran sportista, koji se uvek trudi da pomogne. Pomogao je tokom ove situacije sa koronavirusom, a i znam da je Novak nabavio sanitetska vozila na Kosovu - kaže Nestorović.

Doktor Nestorović smatra da je Novak Đoković mnogo bolji čovek od Rodžera Federera i Rafaela Nadala. 

On nam je ispričao jedan nepoznat detalj sa Vimbldona 2019. godine.

- Vi kad gledate one sa kojima on igra, to je sve industrija. On je anomalija u tenisu. Da li ste videli nekad Rodžera da maše zastavom na kraju meča? Možda Nadal, ali kad je reprezentacija u pitanju. Oni su više solisti. Ja razumem zašto ga stranci napadaju, ali ne zašto naši. Ja znam i da je na Vimbldonu 2019. godine bilo sve namešteno da Rodžer  Federer osvoji taj turnir, da pobedom završi karijeru. I protivnici su mu bili namešteni. Ako se sećate došla je cela kraljevska porodica tad, ali je Novak to pokvario - poručuje Nestorović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko

pre 4 godine

Gospodine Nestorovicu vaš podrška Noletu je nepotrebna. Pogotovu takva neutemeljena. Federer je jedan od najboljih tenisera na svijetu sa ogromnim brojem pristalica. Oni su svojim prisustvom i navijanjem pokušali pomoći Rogeru. Nole je bio bolji i osvojio peti Wimbledon trofej. Ako tu vašu tvrdnju bilo ko iz ATP shvati kao ozbiljnu, vi ćete morati pronaći najboljeg advokata da vas vadi iz belaja.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija