• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2020

19:09

REGION NA NOGAMA, NAVIJAČI U TRANSU! Hrvat otkrio Novakove PLANOVE!

Tenis

REGION NA NOGAMA, NAVIJAČI U TRANSU! Hrvat otkrio Novakove PLANOVE!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković uskoro bi trebalo da dođe u Beograd

Đoković je trenutno u Španiji, gde je naon dvomesečne pauze počeo da trenira, a kako je za Sport klub rekao njegov trener Goran Ivanišević, uskoro ćemo ga videti u rodnom gradu.

VASKRŠNJE DRUŽENJE! Nole okupio SRPSKE sportiste! Pričali su dugoooo, a bilo je reči o svemu! Korona u prvom planu!

(VIDEO) GORANE, GORANE... Ivanišević - COPY PASTE - Đoković? Slažete li se sa Hrvatom?

 

- Razgovarali smo nekoliko puta. Plan je da nema plana... Šalim se. Plan je da se on vrati u Beograd, zatim treba videti koji će se igrati lokalni turniri – Janko nešto organizuje, i Teniski savez Srbije. Kada uzmemo ceo naš region, to je ozbiljan teniski turnir sa ozbiljnim igračima  - rekao je Ivanišević. 

(VIDEO) KIRJOS KONAČNO UĆUTKAN! Đoković i Nadal brutalno nokautirali lajavog Australijanca!

(FOTO) IDEMOOOO... KADA SE MAŠINA UPALI, NE STAJE! Novak se sprema da nastavi SUROVU DOMINACIJU!

 

Takmičenje na Akademiji Janko Tipsarević trebalo bi da počne 15. juna, a postoji mogućnost da se i na Novakovoj akademiji organizuje turnir.

- Posle neke pripreme, mada ne znam pripreme za šta – po mom mišljenju, neće se više igrati ove godine, ali videćemo. Putovanja, granice, kako će se šta otvarati, hoće li morati test ili karantin – moramo da vidimo kako će i šta biti, tako da je teško napraviti konkretan plan - istakao je Novakov trener.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija