• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2020

15:43

TOTALNA KATASTROFA! Lepa teniserka se setila najgoreg sastanka: Plaža, romantika, a ON TRČI U TOALET!

Tenis

TOTALNA KATASTROFA! Lepa teniserka se setila najgoreg sastanka: Plaža, romantika, a ON TRČI U TOALET!

Podeli vest

Kanadska teniserka Eženi Bušar pre nekoliko nedelja izašla na večeru sa američkim komičarom Bobom Menerijem koji je platio 85.000 dolara za sastanak

Kanadska teniserka Eženi Bušar pre nekoliko nedelja izašla na večeru sa američkim komičarom Bobom Menerijem koji je platio 85.000 dolara za taj "sastanak"

Sve je bilo u svrhu humanitarne akcije "#AllInChallenge" kako bi najugroženijima pomogla tokom pandemije koronavirusa. Početni iznos bio je 2.500 dolara, a narastao je do 85.000 dolara, koliko je iznosila 37. i završna i ponuda. Jedna od najse*si teniserki sveta otkrila je kako je izgledao njen najgori "sudar."

NEMILOSRDNI NOVAK IM JE UNIŠTIO KARIJERU! Ovo je NESTVARNO, fascinantan podatak o Đokoviću!

NOLE, MAJSTORE, ZGAZI IH SVE! Đoković danas slavi 33. rođendan!

 

- Najgori sastanak ikada imala sam sa jednim zgodnim momkom koji je sve dobro isplanirao, ali je ispala katastrofa - rekla je Bušarova i dodala:

- Došao je po mene popodne. Najpre smo otišli na plažu i tamo smo nešto pojeli pre večere. I sedimo mi tako na plaži, zalazak sunca, polako se upoznajemo, sve je romantično...

Usledila je katastrofa.

- Otrovao se hranom. Prvo je pokušao da sakrije i nije ništa govorio, ali sve je bilo jasno zato što je na svakih 20 minuta išao iza žbunja i sve zeleniji bi se vraćao. Plaža i romantika, a momak povraća i ima proliv pa malo-malo trči iza žbunja ili u toalet. Kada je shvatio da jedva hoda, predložio je da večeru odložimo za neki drugi put.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija