• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2020

15:05

NOLE, JAVI SE PA ĆEMO DA VIDIMO! Da li Đoković može u Crnu Goru? Stigao arogantan odgovor, kao da im prvi teniser sveta dolazi svakog dana!

Tenis

NOLE, JAVI SE PA ĆEMO DA VIDIMO! Da li Đoković može u Crnu Goru? Stigao arogantan odgovor, kao da im prvi teniser sveta dolazi svakog dana!

Podeli vest

Turnir koji Novak Đoković želi da organizuje u Crnoj Gori je pod znakom pitanja. Zbog celokupne političke situacije pitanje je da li najbolji teniser sveta može da uđe u ovu zemlju. Sada je stigao i odgovor iz Teniskog saveza Crne Gore

Turnir u Crnoj Gori bi trebao da se odigra 27. ili 28. juna a prvi čovek tenisa u ovoj zemlji Dimitri Rašović čeka poziv.

- Ne mogu da kažem da smo u kontaktu sa Novakovim timom jer do sada Teniski savez Crne Gore nije dobio nikakvo zvanično obaveštenje o inicijativi niti o bilo čemu vezanom za "Adria Tour". Imao sam samo kraći razgovor sa Dušanom Orlandićem (izvršnim direktorom Teniskog saveza Srbije, p.a.) ali on mi je rekao da ćemo najverovatnije razgovarati tokom ove i naredne nedelje. Slušao sam šta je Novak pričao pre nekoliko dana na konferenciji za medije, on je tada rekao da je još upitno da li će se sve organizovati na teritoriji Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Mi ćemo se, kao i u svemu do sada, ponašati odgovorno i korektno, ali ne možemo reagovati ako nismo ništa ni dobili - izjavio je Rašović.

Foto: Starsportphoto

Dotakao se i političke krize.

- Ne znam ni koliko je ta mera o kojoj se priča, još zvanična. Ne bih o političkim relacijama, time se ne bavim. Ja sam profesor, bavim se drugim stvarima u životu, ali sam i neko ko je na funkciji u Teniskom savezu Crne Gore 15 ili 16 godina - dodao je Rašović za "Nova.rs".

On tvrdi da Crna Gora ima gde da organizuje turnir.

- Crna Gora ima više mogućih lokacija na kojima bi se događaj uspešno mogao realizovati. To nije problem. Razgovarajući sa Duškom Orlandićem, napomenut je Porto Montenegro, ali imamo uslove i u Ulcinju, Budvi, Nikšiću i drugim gradovima. To nije kao kada se organizuje Dejvis kup, koji zahteva poštovanje određenih uslova i pravila. Sve zavisi, ali prvo treba videti šta će se dalje događati - zaključio je Rašović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17