• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2020

17:40

RAZAPNITE ME SLOBODNO! Ne želi da se vakciniše i TAČKA!

Tenis

RAZAPNITE ME SLOBODNO! Ne želi da se vakciniše i TAČKA!

Podeli vest

Iskusni uzbekistanski teniser Denis Istomin, podržao je Novaka Đokovića kada je u pitanju stav o vakcinacija protiv koronavirusa

Teniser koji je pre tri godine napravio senzaciju eliminacijom Đokovića u drugom kolu Australijan opena, smatra da sadašnja situacija nije dobra.

VAKCINA PROTIV KORONE JE PRIORITET! Kako će Nole reagovati na ove reči!? Bez nje, Olimpijske igre su nezamislive?

- Razgovarao sam sa kolegama i po mom mišljenju, isto kao i drugih igrača, profesionalni tenis se neće igrati 2020. godine- kaže Istomin.

Foto: Reuters

Istomin se osvrnuo na izjavu svetskog broja jedan da nije za obaveznu vakcinaciju, zbog čega je bio na udaru brojnih stranih medija.

- Neka i mene optuže. Slažem se sa Novakom! Ne može da postoji obavezna vakcinacija, svako mora da ima izbor da li hoće ili neće- poručio je Istomin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija