• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2020

16:10

ANIN I BASTIJANOV SIN JE GENIJE! Nekadašnja teniserka otkrila: Ima dve godine, a razume četiri jezika!

Tenis

ANIN I BASTIJANOV SIN JE GENIJE! Nekadašnja teniserka otkrila: Ima dve godine, a razume četiri jezika!

Podeli vest

Naša nekadašnja teniserka Ana Ivanović iznenadila je mnoge kada je u razgovoru za "Eurosport" rekla da njen i Švajnštajgerov sin razume čak četiri jezika

 

Ana i Bastijan trenutno žive u Španiji, na Majorci gde srpska teniserka ima kuću već gotovo 10 godina.

PROGOVORILA! Ana otkrila čitavom svetu TAJNU koju Bastijan nosi sa sobom!

- Vreme leti, pogotovo kad imaš decu. Bilo je izazovno u karantinu, ali imamo baštu ispred kuće, pa deca mogu da se igraju napolju, ali i u kući. Moji roditelji su došli na rođendan starijeg sina i onda su ostali sa nama, jer su bili "zaglavljeni" zbog virusa i bilo je sve veoma lepo - kaže Ana i dodaje da se nije naspavala dve godine.

Foto: Instagram/Ana Ivanović

- Kad dobijete decu nikad ne spavate normalno , ja dve godine nisam maltene ni spavala. Međutim, mlađi sin spava jako dobro tako da je za sada dobro - kaže Ivanovićeva.

Na pitanje da decu uče dva jezika srpski i nemački, Ana je iznendaila odgovorom:

- Ustvari, mlađi sin je mali da priča, ali stariji sin razume četiri jezika, čak i priča pomalo. Razume kad mu se obraćate na srpskom, engleskom, nemačkom i španskom - otkrila je Ana.

Podsetimo, Ana Ivanović i bastijan Švajnštajger, nekadašnji nemački fudbaler venčali su se 2016. godine, a u martu 2018. dobili su prvog sina Luku, dok je 2019. rodila drugog sina Leona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija