• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

15:46

KIRJOS NASTAVIO DA ŠOKIRA! Mamuran igrao protiv Nadala i POBEDIO!

Tenis

KIRJOS NASTAVIO DA ŠOKIRA! Mamuran igrao protiv Nadala i POBEDIO!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos priznao je da je jednom prilikom mamuran igrao protiv Rafaela Nadala i pobedio

U najnovijem podkastu Kirjos je razgovarao sa Eliotom Lonijem.

(VIDEO) KIRJOSE, A DA SE NISI NAPIO? Australijanac popio nekoliko vina, pa poručio: ENDI MAREJ JE BOLJI OD ĐOKOVIĆA!

- Sećam se da smo bili u Montrealu. Noć ili dve pre tvog duela sa Rafom, izašli smo u provod. Sećam se da mi je posle toga bilo loše. A kada sam uključio televizor, ti si pobeđivao Nadala. Nisam mogao da verujem. Ne samo da si igrao protiv jednog od najboljih na svetu, već si ga razbijao - rekao mu je Loni.

Foto: reuters

Australijanac je potom objasnio kako je došao do pobede.

- Dobro smo se proveli u tom izlasku. Dan i po kasnije video sam da treba da igrma protiv Rafe. To nije posebno uticalo na mene. Već sam rekao šta mislim o tim momcima, ne poštujem ih samo zbog njihovih imena i onoga što su postigli - objasnio je Kirjos.

"Odlučio sam da napadam. Znao sam da neću moći dobro da se krećem, jer sam verovatno mamuran. Zato sam morao da serviram odlično i da budem agresivan. Zvezde su se poklopile te noći".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija