• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2020

21:30

SVE JE JASNO! Određena tačna satnica mečeva na Adria turu!

Tenis

SVE JE JASNO! Određena tačna satnica mečeva na Adria turu!

Podeli vest

Organizatori Adrija tura saopštili su tačnu satnicu turnira u Beogradu koji će se održati 13. i 14. juna u Beogradu

Dan pre toga uslediće nezvanični deo kada će na programu biti otvaranje turnira i miks dubl između Novaka Đokovića/Jelene Janković i Nenada Zimonjića/Olge Danilović.

VREME JE! Jelena Janković ponovo na terenu! Stigla i POTVRDA!

U petak će sve krenuti u 16 časova, a dubl meč trebalo bi da krene u 15 do 6 i da traje otprilike do pola 7, navodi se u "word dokumentu" koji smo dobili. Na svečanom otvaranju učestvovaće naš glumac Andrija Milošević, kao i muzički gosti Lola Astanova, Nemanja Radulović, Miljana Krasić, kao i dečiji hor "Magija".

Foto: Starsportphoto

Program bi trebalo da se završi oko 19 časova.Kada je reč o turniru, dnevna sesija krenuće u 14 časova, mečevi će otprilike trajati 45 minuta, a pauza između njih biće petnaest minuta.

Noćna sesija planirana je da krene u 19 časova. U svakoj sesiji odigraće se po četiri meča i što je najvažnije Novak Đoković i ostali takmičari igraće u oba termina. U nedelju program kreće u 14 časova, a finale bi trebalo da se odigra oko 20 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija