• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

16:18

(VIDEO/FOTO) SE*S BOMBA STIGLA U BEOGRAD I ODMAH PRIGRLILA NOVAKA! Izazovna Lola oduševljena Srbijom!

Tenis

(VIDEO/FOTO) SE*S BOMBA STIGLA U BEOGRAD I ODMAH PRIGRLILA NOVAKA! Izazovna Lola oduševljena Srbijom!

Podeli vest

Pijanistkinja Lola Astanova stigla je u Beograd na otvaranje Adria Toura i odmah oduševila beogradsku publiku, a naročito organizatora Novaka Đokovića

 

Atraktivna pijanistkinja stigla je u naš glavni grad i odmah se uputila na otvaranje Adria Toura gde je zasvirala nakon konferencije tenisera koji su prihvatili poziv Noleta i došli u Srbiju da uveličaju humanitarni turnir.

(FOTO) NOLE U BEOGRAD DOVODI PRAVU S*KS BOMBU! Kada ona bude zakoračila na tribine...

Glavna muzička atrakcija na teniskom turniru koji kreće u petak u organizaciji našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Lola Astanova, pala je u zagrljaj Noletu čim je kročila na stadion gde će u petak, svojom tačkom za klavirom, zasvirati u predigri turnira.

Dobrodošla Lola, ona je ovde napokon - uskliknuo je ozareni Nole posle tople dobrodošlice za gošću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 3 godine

Žena lepa, zgodna, pametna, uspešna, poznata...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija