• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2020

20:10

JELENA JANKOVIĆ NAJAVILA POVRATAK TENISU! Nekadašnja najbolja igračica sveta poručila: Sve je otvoreno!

Tenis

JELENA JANKOVIĆ NAJAVILA POVRATAK TENISU! Nekadašnja najbolja igračica sveta poručila: Sve je otvoreno!

Podeli vest

Naša teniserka Jelena Janković nakon meča na egzibicionom turniru Adria Tour u Beogradu, poručila je da nikada zvanično nije odustala od profesionalnog bavljenja ovim sportom te da je povratak moguć

Jelena Janković se odigrala egzibicioni meč po prvi put posle tri godina otkada je odigrala svoj poslednji meč.

(FOTO) VRATILA SE JELENA JANKOVIĆ! Srpka teniserka zaigrala posle TRI GODINE!

Ona je to sada uradila na Adrija Turu i rekla da se ona zapravo nikada nije oficijelno povukla iz tenisa.

- Iskrena da budem nikada se nisam zvanično penzionisala, bila su razna nagađanja i sve je otvoreno. Ja sam imala veliku povredu leđa i kuburiala sam s tim duže vreme pa nisam bila aktivna i bilo mi je dosta vremena potrebno da to prebrodim i sada sam zdrava, malo sam starija, ali sam srećna što sam uopšte imala priliku da igram i što sam uzela reket u ruke i sve to zahvaljujući Novaku - rekla je Jelena Janković.

Foto: Starsportphoto

Na pitanje o povratku, bila je pomalo zagonetna, ali nije negirala mogući povratak na teren.

- Sve je otvoreno, videćemo, sve je moguće. Da vam odam tajnu ovo je bio moj prvi susret sa reketom posle dužeg vremena tako da to što ste videli danas to je posle tri godine prvi put i nisam sve zaboravila.

U poslednje tri godine, Jelena je imala velikih problema, ali je uspela da se oporavi od povrede leđa i objasnila je kako je taj mučni proces izgledao.

Foto: Starsportphoto

- Bila sam svuda, putovala, živela sam život i lečila sam se. Zadnjih godinu i po dana ili dve sam se mučila, igrala pod bolovima. Uvek sam imala veliku želju da igram uprkos bolovima i to nije bilo pametno, trebala sam više da slušam svoje telo i da stanem u momentu kada je to već uzelo maha i ja sam to sve prolongirala mislila da će proći da bih došla do stadijuma da nisam mogla da hodam i spavam. BIlo je jako teško da posle toliko godina dođem do te faze za psihu da ja to podnesem i da doživim takve okolnosti da sam stalno pod bolovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija