• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2020

22:42

(VIDEO) GRMELO JE OD APLAUZA! Novak sišao na teren, a onda je PUBLIKA pokazala koliko ga voli!

Tenis

(VIDEO) GRMELO JE OD APLAUZA! Novak sišao na teren, a onda je PUBLIKA pokazala koliko ga voli!

Podeli vest

Spuštena je zavesa Adria tur koji je održan u Beogradu pobedom Dominika Tima nad srpskim teniserom Filipom Krajinovićem

Odmah po završetku meča prvi reket sveta spustio se na teren gde se zahvalio mnogobrojnoj publici koja je u prethodnih neokilo dana sa velikim entuzijazmom pratila ovaj turnir.

ADRIA TUR: Prštalo je na sve strane, Tim posle velike borbe savladao Krajinovića u finalu!

Prilikom obraćanja Novak je bio zasut ovacijama i gromoglasnim aplauzom, na čemu se Đoković iskreno zahvalio prisutnoj publici.

- Organizovati ovaj događaj u kratkom roku je neverovatno, Najzaslužniji za ovo je moj brat Đorđe, ne zaboravljan ni brata Marka. Hvala i Krajinoviću, Troickom, Lajoviću, koji su prihvatili da učestvuju na ovom turniru", rekao je Novak, a onda se obratio pobedniku Timu.

Foto: Starsportphoto

- Nadam se da voliš Srbiju, Srbija voli tebe. Hvala Saši, Gregoru, sa njima je bio dovoljan jedan telefonski poziv da dođu. To bi trebalo pomenuti. Jesmo veliki rivali na terenu, ali to ne znači da ne možemo da budemo prijatelji i da nema poštovanja i uvažavanja. Jako mi je drago što sam deo istog sporta kao i oni- istakao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija