• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

17:45

SRBI U ŠOKU, ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Kada bi Novak i Rodžer IGRALI U SRBIJI POLA PUBLIKE bi navijalo za Švajcarca!

Tenis

SRBI U ŠOKU, ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Kada bi Novak i Rodžer IGRALI U SRBIJI POLA PUBLIKE bi navijalo za Švajcarca!

Podeli vest

Nekadašnji svetski broj jedan i osvajač dva grend slema Amerikanac Sten Smit šokirao je Srbiju

On se u razgovoru za "Ubitennis" koji vodi italijanski teniski novinar Ubaldo Skangata, pričao o popularnosti Rodžera Federera. 

Priznaje da će Novak Đoković otići u istoriju kao najuspešniji teniser svih vremena, ali ističe da će Srbin teško imati podršku navijača koju ima Švahcarac, čak i kada bi igrali u Srbiji:

ĐOKOVIĆ POTPISAO ZA HRVATSKI KLUB! Evo čiji DRES OBLAČI, odradio je i prvi trening!

(VIDEO/FOTO) HRVATI U TRANSU ZBOG SRBINA! Komšije NA NOGAMA, došao je Novak, SVETSKA TENISKA ZVEZDA!

 

- Kad bi Novak Đoković i Rodžer Federer igrali u Srbiji, publika bi opet bila podeljena 50-50, zato što je Federer popularan širom sveta. Federer bi otišao na scenu mislivši da ima prednost domaćeg terena!" - rekao je osvajač Vimbldona iz 1972. godine, koji očigledno ne poznaje Srbe.

Rodžer Federer je već igrao u Srbiji u okviru Dejvis kupa 2014. godine kada su se sastale Srbija i Švajcarska u prvoj rundi! Igralo se u Novom Sadu, a istina, Federer je tada video da ima podršku i u Srbiji, u kojoj je Novak neprikosnoven.

 

Smit se dotakao i ko je najbolji teniser svih vremena, izneo je šest imena. U pitanju su Rodžer Federer, Novak Đoković, Rafael Nadal, Bjorn Borg, Rod Lejver i Pit Sampras!

- To je moja lista. Po mom mišljenju to su svi najveći igrači. Tu su i ostali velikani kao Džimi Konors i Džon Mekinro, ali ovi igrači su iznad svih. Mislim da je u ovom trenutku "GOAT" Rodžer Federer" - smatra Smit koji je potom dodao da će Đoković biti najbolji teniser svih vremena.

- Činjenica je da je Đoković mlađi od Federera, a ima i tu mogućnost da ostane u boljoj formi od Nadala, to mu donosi prednost - zaključio je Amerikanac.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
HN

pre 4 godine

Вероватно је мислио на публику поред малих екрана (тв) у Швајцарској.

Ljube

pre 4 godine

Covek ne lupa ,pa to i jeste tako .Srbistan je podeljen odavno ,previse je onih koji Srbe ne vole.

Anze

pre 4 godine

Prvi je Pete Sampras, drugi Nole, a tek treći taj Rođet.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50