• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

18:10

NOVE OTROVNE STRELICE POLETELE KA NOLETU! Amerikanac osuo drvlje i kamenje po Đokoviću!

Tenis

NOVE OTROVNE STRELICE POLETELE KA NOLETU! Amerikanac osuo drvlje i kamenje po Đokoviću!

Podeli vest

Američki teniser Mičel Kruger oštro je kritikovao je Novaka Đokovića. Krugeru, 26-godišnjaku trenutno 195. na ATP rang listi, se nije svideo skorašnji komentar Đokovića povodom odluke US opena da se održi (31. avgust)

On je, u emisiji Eurosporta, prokomentarisao odluku US opena rekavši "da mu je veoma drago" što će se održati, kao i "da jedva čeka" da se održi Rolan Garos (27. septembar).

(VIDEO) OBRADOVIĆ DONEO ODLUKU! Ovo je spisak pojačanja Crvene zvezde!

- Ovo je predsednik našeg takozvanog Saveta igrača, dame i gospodo- ljutito je odreagovao Kruger, koji je odmah upitan da li bi iskreno isto reagovao da je u pitanju komentar Rodžera Federera ili Rafaela Nadala.

- Da budem iskren, Rafa i Rodžer se ne bi ni stavili u ovakvu situaciju- rekao je Amerikanac o takođe članovima Saveta igrača, koji do sada nisu rekli ni reč o odluci US opena, kao ni o novim pravilima.

 

 

Kruger svojim renkingom gotovo sigurno neće moći da se takmiči na US openu, a neće moći ni u kvalifikacije – jer su one otkazane.

- Ovo nema nikakve veze sa finansijskom nadoknadom. Primam naknadu za nezaposlene na svake dve nedelje što mi rešava te brige. On, kao predsednik, ima odgovornost da se čuje glas svakog igrača. U tome je potpuno omanuo- ističe teniser koji je na ATP turu odigrao deset mečeva i ostvario dve pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija